Перемикання GTO тиристорні для 3-фазного інвертора

P

pns2050

Guest
Здравствуйте, я намагаюся зробити мій старший проект року, який є постійного струму трифазний инвертор. Я намагаюся добитися того, щоб використання воріт відключення тиристорів (BT-157) і PIC16f88 для запуску. Проблема в тому, що ПІК не виводить негативне напруга, яка необхідна, щоб вимкнути GTO тиристорів. Я спробував використовувати операційний підсилювач (LM741) в зверненні режим зворотної полярності вихідного ПІК, яка справді, здавалося, працювали на осцилограф, але коли я спробував відключити / на тиристорі це результати не були позитивними. Чи можна управляти ними так, як я намагаюся і я повинен дивитися в іншу сторону? Я дійсно витратив багато часу, намагаючись зрозуміти це і не можу змусити його працювати, будь-яка підказка / ідеї будуть оцінені. Спасибо

Чому ви хотіли б використовувати такі компоненти, як може бути альтернатив (IGBT)? "Проблема" з GTO є те, що вам потрібно тягнути багато поточної з воріт (протягом короткого часу), щоб отримати його в неробочий стан. Для цього необхідно, щоб управляти воротами нижче рівня катода.

У моєму університеті вони вже зробили один инвертор фази з використанням IGBT, так що мій керівник хотів зробити це за допомогою тиристорних і також і наступні три етапи. Мені було цікаво, тому я почав цю ідею. Ви хочете сказати, що це не можливо мати бажаний результат з використанням поточних компонентів?

Здравствуйте, я намагаюся зробити мій старший проект року, який є постійного струму трифазний инвертор. Я намагаюся добитися того, щоб використання воріт відключення тиристорів (BT-157) і PIC16f88 для запуску. Проблема в тому, що ПІК не виводить негативне напруга, яка необхідна, щоб вимкнути GTO тиристорів. Я спробував використовувати операційний підсилювач (LM741) в зверненні режим зворотної полярності вихідного ПІК, яка справді, здавалося, працювали на осцилограф, але коли я спробував відключити / на тиристорі це результати не були позитивними. Чи можна управляти ними так, як я намагаюся і я повинен дивитися в іншу сторону? Я дійсно витратив багато часу, намагаючись зрозуміти це і не можу змусити його працювати, будь-яка підказка / ідеї будуть оцінені. Спасибі
і може тримати ворота з фіксованою Нег баїв і рис буде замінити його на віз імпульсів, жодним чином фаза Нег пропозиція буде відстрелив GTO. посмотреть

Я хочу спробувати це .. Є ще ідеї? Використання операційного підсилювача в інвертується режимі не буде робити це працює? За моїми невеликим досвідом це не я, але могли б зробити щось не так ..

Дуже ймовірно, що ви не в змозі здійснити достатній струм з воріт, щоб вимкнути його досить швидко, так як "ворота вимкнути посилення" є низькою. Якщо ви працюєте на 2А анодного струму, вам може знадобитися негативний строб імпульсу струму більше 0,5 зламати фіксації стан досить швидко. Ви, безумовно, повинні знати, роботи тиристора GTO перед її використанням. Спробуйте пошук з: ворота вимкнути тиристор посилення

WIM ... ПНС .. Будь ласка, перевірте мої посилання розміщені і у зрозуміє. Тепер ваша проблема в тому, RU збирається ворота шести 6 GTO всі двері ізольовані один від одного. Відповідь на 6 оптико ізолятори.

dselec дякую вам, я читав це в деталях і дати йому шанс .. Я буду розміщувати результаті я отримую

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back