Переключення шуму

C

Codeman

Guest
Привіт всім,

У мене є схема, транзистор управляється мікроконтролером I / O код.
Транзистора BD436 PNP 20V 4A.

Я 1K підтягти резистор слід 56R бази опору.

Транзистор підключає близько 1 кГц.

Але замість чистої пульс у мене багато імпульсів стрибали.

Принцип роботи, як очікувалося, але, чому об'єм Більше не показувати чистий пульс?

Може хтось мені точку формулу для розрахунку правильного значення?

Чи потрібно мені додати конденсатор в базу?

Спасибо заранее

Joaquim

Пропозиція: спробуйте відкрити перший ЦС виробництва ...я думаю, що ця частина повинна бути нормально, але перша спроба ...і пост результаті після цього ...побачимо ...

До побачення!Додано через 3 хвилини:Diksi пише:

Пропозиція: спробуйте відкрити перший ЦС виробництва ...
я думаю, що ця частина повинна бути нормально, але перша спроба ...
і пост результаті після цього ...
побачимо ...До побачення!

Управління потужний транзистор низькою β безпосередньо від мікроконтролера контактний не дуже гарна ідея.У вашому випадку у вас є 56Ω резистор між мікро-контактний і база BD436, так що ви намагаєтеся раковина> 80mA.Зазвичай мікроконтроллер може потонути деякі мА а не 80 або більше ..
Те, що ви повинні зробити, це додати невеликий транзистор сигналу в "Дарлінгтон" конфігурації, і це буде один диск BD ..
Якщо у вас вище значення резистора може бути змінений на 10кОм підтягування і 1-4.7kΩ бази ..

ІАнП пише:

Управління потужний транзистор низькою β безпосередньо від мікроконтролера контактний не дуже гарна ідея.
У вашому випадку у вас є 56Ω резистор між мікро-контактний та база BD436, так що ви намагаєтеся раковина> 80mA.
Зазвичай мікроконтроллер може тонути деякі мА а не 80 або більше ..

Те, що ви повинні зробити, це додати невеликий транзистор сигналу в "Дарлінгтон" конфігурації, і це буде один диск BD ..

Якщо у вас вище значення резистора може бути змінений на 10кОм підтягування і 1-4.7kΩ бази ..

Привіт Codeman!

Деякі LC зменшити вихідний струм після того, як в той час як C166 від Infineon.Чим вище вихідне поточного допомагає диск ємність навантаження.

Я пропоную вам використовувати МОП-транзистор, як BST72.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back