Передача і прийом даних з USB використанням елемента керування ActiveX

A

asic1984

Guest
привіт я роблю проект управління роботом з Wirelss Трансивер, який підключений до ПК .... на COM-порт, і як мій проект час senitive я маю на увазі заміною trasceiver одного, який підключений до USB, я знаю як боротися з COM-портом Іслі від елемента управління ActiveX, але як я можу передавати і отримувати дані з USB ......... тобто елемента управління ActiveX для цього ....... або легкий шлях писати DLL (або драйвер) файл, який роблять ту ж роботу .... знаючи, що я використовую C # як мова програмування, дякуючи за допомогу

Моя порада: залишитися з COM-порт . USB не все так просто в зверненні. Ви можете слідкувати за деякі повідомлення на цю fourum на conecting мікроконтролерів через порт USB, і ви побачите, які питання, що беруть участь у цій операції. Якщо швидкість на порт COM може досягати 115kbs і більше цього, я думаю, повинно бути досить для керування роботом.

Я думаю, робота з USB просто з чіпами від FTDI і Silabs. Вони також забезпечують драйвери для Windows і FTDI також дають багато codes.Interfaces зразка в мікроконтроллер сторона також не потребує USB knowledge.It, як послідовний порт (UART) або FIFO пам'ять! Порт USB, можна також забезпечити харчування 5В для вашої схеми! Я рекомендую вам USB, материнські плати йдуть видалити COM-портів і портативних комп'ютерів не має послідовний порт (багато) Regards 7rots51

Привіт, Ви повинні будете написати DLL і драйвера USB інтерфейс для transcever. Швидше за все, трансивер буде поставлятися з драйверами для вашій програмі взаємодіяти з, якщо це для USB-інтерфейсу. Тоді тільки частина для вас було б написати DLL або ActiveX. Якщо ви новачок в USB і проекту час має вирішальне значення, то перебування на послідовний інтерфейс. Що стосується USB, ви повинні вирішити, тип передачі для вашого проекту вимогу. Якщо драйвер забезпечує для вашого вимоги передачі, він буде потім легке завдання для вас. З повагою, Том

Ви можете купити набір засобів розробки комплекту з USB і мікроконтроллер ($ 100 або близько того). Є зразок коди ПК (в VC + + або VB) і мікроконтроллер (в C). Я думаю, коди достатньо мати справу з зв'язку між ПК і телемеханіки.

ПОС тільки низьким і повним ходом версія UC. Що робити, якщо я хочу на високій швидкості перетворення? Нехай говорять високою частотою дискретизації аналогового сигналу?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back