B
bianchi77
Guest
Привіт, хлопці, Хто-небудь знає, як відправити характеру через COM-порт в Rx в 89S52? Будь-яке програмне забезпечення для Windows 7? спасибі
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Спробуйте безкоштовний (обмежений) версія 232-аналізатор: [URL = http://www.232analyzer.com/232default.htm] безкоштовно RS232 даних COM Serial Port Monitor термінал Protocol Analyzer Software [/URL]: підморгувати: IanPХто-небудь знає, як відправити характеру через COM-порт в Rx в 89S52? ? Будь-яке програмне забезпечення для Windows 7
Я завантажив його і запустити його, але нічого не відбулося, коли я клацнув, я поклав com4 для серійного, що робити далі?шпаклівки допоможе вам за це. Це можна завантажити безкоштовно. Google це. Ви отримаєте його
Ви обраний послідовний порт? потім підключити мікроконтроллер, макс 232 (як і в його специфікацію), програми мікро-контролер для передачі даних. якщо є якісь проблеми частка скріншоти також, що це допоможе мені зрозуміти швидкийя не бачу гіпертерміналу в моєму ноутбуці, це window7
<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Повідомлення додано о 07:02 --- ------- Попереднє повідомлення було в 6:59 ----------</span></span>
Я завантажив його і запустити його, але нічого не відбулося, коли я клацнув, я поклав для com4 послідовний, Що робити далі?
Я використовую USB-COM, щоб тут .... Ви маєте на увазі підключення мій контактний 2 (RX) у висновку 3 (TX) в моїй COM, це цикл тестів не так? Як я можу луна характеру так чи інакше? замазкою ..? Спасибіпов'язують контактний номер порту, на 2 і 3. Перевірте луна символів, які ви набрали у вікні. Якщо він правий, то підключення перетворювача до COM і перевірте
Підключіть контакт 2 і третьою цієї.я думаю, що ви говорите про USB TO RS 232 конвертер, чи не так? Постарайтеся, щоб петля тому в ньому. Я впевнений, отримаєте. Я думаю, що ви встановили потрібний драйвер
Після підключення його я називаю шпаклівки, щоб відправити героїв? Так що я передати характер через контакт 3 на DB9 використанням мастику і потім отримати його назад зі мною по DB9 pin2 і відобразити його в замазку?пов'язують контактний номер порту, на 2 і 3. Перевірте луна символів, які ви набрали у вікні. Якщо він правий, то підключення перетворювача до COM і перевірте
Да, я використовую як цей:.я думаю, що ви говорите про USB TO RS 232 конвертер, чи не так? Постарайтеся, щоб петля тому в ньому. Я впевнений, отримаєте. Я думаю, що ви встановили потрібний драйвер
Я не можу ввести у вікно, шпаклівка не відповідає, я клацнув, і нічого не сталосяпідключення контактний номер порту, на 2 і 3. Перевірте луна назад символів, введений у вікно. Якщо він правий, то підключення перетворювача до COM і перевірити
Якби я не підключите pin2 і pin3, можу я типу щось тут? Я спробував типу і нічого не сталосяЯ не можу типу у вікно, шпаклівка не відповідає, я клацнув, і нічого не сталося
Як Ви можете зробити «місцеві відлуння"?поклав місцевих луна. І ви побачите персонаж на вікно, хоча ніякого зв'язку між 2 і 3
Я думаю, ви могли б easilly погуглити самі. : Усмішка: ftp://ftp.comtrol.com/contribs/devicemaster/help_files/local_echo_in_putty.pdf Так ви запитаєте в потоці, ви повинні бути готові робити те, що інші люди вважають. Так як thunderboympm запропоновано зробити перевірку замикання на себе, як описано. Це не так важко використовувати scewdriver і короткими контактами 2 і 3, щоб побачити, що відбувається. В такому випадку ви тримаєте локальне відлуння вимкнуто. Це точно такий же відповідь йде до іншої потік і "не може вводити будь-які символи на замазку?». Цей тест допоможе вам дізнатися, якщо ви використовуєте правильний порт, або перевірити налаштування. Я не хотів би в два рази після моєї відповіді. : Посмішка: Ви отримаєте багато допомоги від цього форуму, але найбільш важлива допомога повинна виходити від самого себе. : Підморгнув: