Передача кривої інвертор після зміни Vdd і Vss

C

carrot

Guest
привіт Що буде передача кривої інвертор, якщо я зміню Vdd і Vss?

Якщо ви зміните Vdd і Vss ви знищите інвертора.

[Цитата = ME] Якщо ви зміните Vdd і Vss ви знищите інвертора. [/QUOTE] Не зовсім так. Інвертор стане деградували ворота трансфер якого сигналу високої стане Vdd-Vt

Я принципово згоден з "HCM_Bucat", але мають додаткову інформацію. Можна було б називати це деградовані буфера (неповністю намагаються карту стану входу в стан виходу), якщо Vdd і Vss міняються місцями. І Vss не обов'язково землі, а точніше він або землю або негативне речення (по відношенню до Vdd). Пристрій PMOS по суті стає "випадають" пристрою і пристрою NMOS стає підтягують пристрої, рівно протилежне тому, що вони роблять найкраще. Вихід може бути підтягнутий до максимум | Vdd - Vth |, де V-ої це напруга NMOS поріг і [[б] Додатково [/B]] вихід може бути знесені, щоб не нижче Уф (поріг для V МОП-пристрою), а не нуля. Випадок 1 Вхідний = 0, вихід = 0 + Уф Випадок 2 Вхідний = 5 В, вихід = | 5В - Vth |

Чи означає це означає, що цей перетворювач може бути використано для обмеження коливанні напруги?

[Цитата = golfbumb] я принципово згоден з "HCM_Bucat", але мають додаткову інформацію. Можна було б називати це деградовані буфера (неповністю намагаються карту стану входу в стан виходу), якщо Vdd і Vss міняються місцями. І Vss не обов'язково землі, а точніше він або землю або негативне речення (по відношенню до Vdd). Пристрій PMOS по суті стає "випадають" пристрою і пристрою NMOS стає підтягують пристрої, рівно протилежне тому, що вони роблять найкраще. Вихід може бути підтягнутий до максимум | Vdd - Vth |, де V-ої це напруга NMOS поріг і [[б] Додатково [/B]] вихід може бути знесені, щоб не нижче Уф (поріг для V МОП-пристрою), а не нуля. Випадок 1 Вхідний = 0, вихід = 0 + Уф Випадок 2 Вхідний = 5 В, вихід = | 5В - Vth | [/ цитата] Так, Ви праві!

[Цитата = lokeyh] це, що означає, що цей перетворювач може бути використано для обмеження коливанні напруги? [/ Цитата] Може бути, я, але не знаю жодної заявки на це.

Потім о / р гойдалки будуть знижує .. Також деякий вплив підкладки зміщення прийде в картину ..

[Цитата = моркви] привіт Що буде передача кривої інвертор, якщо я зміню Vdd і Vss? [/ Цитата] Він діє як слабкий буфера з меншим гойдалки .... Шум маржу знизить .....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back