Передача даних betw ПК за допомогою мобільного Проектна мережу? Допоможіть плз

B

buts101

Guest
Ми, 4-й рік Elx студентські цю божевільну ідею передачі даних між двома комп'ютерами (не в локальній мережі), де два мобільних телефони виступає в якості середовища. Чи можна інтерфейс мобільного комплекті з ПК. Чи є можливість передачі даних з ПК через середовище, призначених для передачі голосу мережу тобто мобільного телефону. Ми хотіли б стільки, скільки ідей від вас всіх за оформлення божевільна ідея реальності. Первинний джерело [PC] Вторинний [Мобільний телефон] Джерело [Мобільний Newtork] Вторинний призначення [Мобільний телефон] Первинна призначення [PC] Дякую.

я не отримав жодної відповіді на цей пост. зробив я розмістити його в неправильному теми форуму? плз відповідь ... я маю намір, щоб це було моєю остаточний проект року

Thats дійсно божевільні ... Вартість: співвідношення швидкостей буде високим ........ але його дуже цікаво зробити це ............. Звичайно ж я, щоб працювали над ним ... але здався ...... може бути я можу допомогти u. ...... думаю, у можете зробити це, DTMF ........ Ура, якщо за допомогою телефону Nokia, то і можна використовувати кабель USB для підключення до ПК .. Це додало б віртуальний СОМ порт иг шт ... Потім зверніться до Nokia ручної .. вона є команди, щоб набрати номер .. DTMF-сигнал .. і т.д.. я бачив програму по мережі, яка з'єднала б два ПК з використанням телефонної лінії і передачі файлів ..... я Віль повідомлення посилання, якщо я знаходжу це ..........

Це не складно. Біля кожного Movil-телефон може бути підключений до ПК, і працювати як звичайний модем. З модеми можна підключити два комп'ютери та передачі даних за допомогою HyperTerminal і команди модему, наприклад.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back