Передача даних серійно через РФ

M

mystic_matrix

Guest
Здравствуйте,
Я зробив коротке повідомлення передавача і приймача, використовуючи AT89c51.Вони серійно спілкування за допомогою проводів в даний час.Вона має 16x2 LCD дисплей, можуть взаємодіяти з
комп'ютерною клавіатури набирати повідомлення.Я спробував передача та прийом через ІЧ-порт, і вона працювала занадто.
Вона працює дуже добре з проводами і ІЧ-порт, але я хотів би передати його через РФ (Radio Frequency).Я havn't ні найменшого уявлення про свою схеми і концепції.Я хотів би
об'єднати як передавач і приймач в одному зробити Transceiver.
Я не хочу купувати, тому що хтось сказав мені, що Transceiver модулів дуже дорого.
Тому,
будь ласка, мені припустити, що робити і як робити.

З найкращими побажаннями,
Mayur

Вони дешевше, ніж ви можете створити їх у невеликих кількостях.Єдине, що дешевше, якщо у вас вже є приймач, який можна використовувати.Одним із прикладів є AM діапазон мовлення діапазон приймача.У цьому випадку можна зробити простий генератор для передавача та використовувати модуляцію сигналу.

Так претензійний права в невеликих кількостях, краще купити все готове для переходу
Якщо ви перебуваєте в
США ..
цей хлопець продає дуже дешеві речі
І http://www.sparkfun.com/shop/index.php?shop=1&cart=54691&cat=62

Якщо ви плануєте будувати ваш продукт у thouthands ..Ну РФ продукції змінюються кожен день:
Від'їзд www.ti.com вони tranceiver
Крім того, melexis дуже приємно MULTI BAND продукту. TH7120 с. Я зробив дизайн рік тому з ним ..є хорошим продуктом ..

Для швидкої перевірки Радіозвернення з MICREL ..і останнє, але не менше /.
наші приятелі з мікросхеми (вони навіть мають процесор передавач в одному чіпі) ..

Здравствуйте,
спасибо за відповіді, але я хочу зробити його на основі загальних компонентів,
як загальне ICs ...............вони продають свою продукцію, але я хочу реальну інформацію, яка може допомогти мені зробити мої власні Transceiver ланцюга ...
Її схема, або буде сприяти PLZ

Є кілька трансіверов ICs від таких компаній, як Максим.Ці мікросхеми можуть бути навіть отримали безкоштовно !!!!!!в якості оцінки при U представити просто формою на сайті.і ви можете отримати різні ІВ для різних будівельних блоків на Recv і Тран схем і повністю виконати TXRX за власною ур

спробуйте цю посилання
http://www.maxim-ic.com/ASICs/wireless/wire.htm

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back