Перегляд альбомів Опис

J

jpanhalt

Guest
Сьогодні вранці, я помітив, альбом зі сценами з усього Південного Заходу США. Вони були прекрасні. Ну, Огайо це не тільки 12 тижнів ОМУ футболу в осінь, так що я вирішив розмістити деякі місцеві фотографії, а також. Я написав короткий опис, але не може його перегляду в альбомах. Єдиний раз, коли вона показує те, коли я входжу у вікно редагування. Я дійсно не потрібно опис - Я вже знаю, що малюнки. Чи є спосіб, щоб подивитися в описах інших прикріпили до їх альбоми? Джон

Я можу бачити ваші фото альбом без будь-яких проблем. Великий фотографії.

Цей опис для кожного зображення, що дає контекст і не може розглядатися іншими, наскільки я можу судити. Є простий спосіб докласти громадських перегляду опису? Або, може бути, я просто не знаю, як це зробити. Джон

Я бачу опису: Трактор боку JPA P38 зниження 504 SW розквартирування закінчив VSM Просимо Вас надсилати скріншот, бо, можливо, я не можу зрозуміти, про яких опис ми говоримо.

Це лише етикетки зі свого локального файлу комп'ютер. Опис я доклав для громадського інтерпретація полягає в наступному: Величчю фотографії bigdogguru з американського Південно-Заходу не можуть бути підкріплені Огайо - ми повністю відсутність реальної гори. Але у нас ще є гарні декорації. Джон

Ласкаво просимо додому, я розглянув це питання, схоже, що це буде виправлено в наступному оновленні. Вибачте за проблеми.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back