Перевірити, якщо хтось носив дроту

Z

zanov

Guest
Я знаю, що це та проблема, так як сканування всіх частот, то не може бути зроблено за допомогою простої схеми хобі РФ.

Але що, якщо (Help Me тут) Якщо щось може відчуватися через деякий ефект Холла, Wiegan Вплив IC, схема присутності енергії в близької відстані означає щось може бути справа?

Стандартний літак РЛС раннього попередження приймач діода детектора після підсилювачі низької частоти.Проблема з цим на місцях, є велика кількість високопоставлених Powered трансляція передавачів, розташованих поблизу населених пунктів.Варто було б ваші зусилля, щоб зробити макет схеми і подивитися, якщо мовлення у вашій області домінує на виході.

Я зробив цю схему на малюнку.Я знайшов цю схему в книзі.Це моя перша спроба.

Я був у підвалі і adjustested R1 і R3 Резистор 2meters перебуваючи поруч з моїм монітором.Було виявлення дуже добре, коли моніторингу включення / вимикання.

Як тільки я увійшов наверх, щоб показувати людям мого розроблено схему було бити тривогу у всьому світі.

Так що це схема не була хорошою використовувати для мене.Я не хочете використовувати антену тут, тому що я не знаю в якій групі пульт передавальної і я eagered піти після цих пристроїв ефект Холла, але не знаю з чого почати тут.

Я знайду її.
спасибо
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Ця конструкція має деякі недоліки ...

Підсилювальний каскад буде мати багато наживи напевно, але тільки на більш низьких частотах (залежно від продукту GBW операційні підсилювачі).Для виявлення сигналів на вищих freqs, ви повинні downconvert низьким Freq.Наприклад, з простою діод ВЧ як зазначено раніше.В цій частині не вистачає ...Ви будете чути тільки LF свистять у повітрі, як перемикання перехідні від вас моніторі ...

операційні підсилювачі є BiMOS операційних підсилювачів від Intersil і тільки пропускна здатність 20MHz Теоретично я думаю.

Я отримав схему з книги з RadioShack ви абсолютно праві схеми комутації відзначає перехідні монітора перетворюється вкл / викл.

Хлопці показати мені кілька тестів, звідки ще я можу подивитися, діод рішення може бути burnden.Які елементи, як схеми?

Спасибо

Пару років тому я отримував на сертифікацію CE TUV.Частина процесу є перевірка emmissions (по повітрю).Використання високих аналізатори спектру і кінець масиву широкосмугового антени для спостереження за emmissions з пристрою при різних кутах (фіксованих антен при обертанні пристрою).Я був вражений, на всіх передачах там, і ми були в 10 милях від міста!Таким чином, щоб мати пристрій, що виявляє всі передачі і якимось виявляє слабкий сигнал зверху, не представляється можливим.Що всі передові методи виявлення уникнення Я думаю, що цей тип детектора матиме обмежене застосування.Але це лише моє почуття кишки ...

Це абсолютно правильно.Це схоже на слух глухим хлопцем в перший раз.Він може відрізнити щось, але дійсно не знаю що.

Якщо ви живете в місті, поруч мережа радіо-антени мобільного телефонного мережі, детектор може спровокувати весь час.Таким чином, ви б до більш високим порогом твоїм, і в результаті більш низькою чутливістю.Селективного виявлення є ключовим.Чому ми завжди хочемо superhet / ZIF інше все-таки?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back