Патч антена точці харчування

C

carbon9

Guest
Привіт всім, В даний час ми працюємо над патч антени і намагалися імітувати антена з XFDTD програмного забезпечення. Антени наведені у статті (Аналітичні формули. Мікрополоскових або компакт-Стрілка образну антену С. Kundukulam, М. Полсон, Aanandan і Mohanan в Wiley періодичних в 2002 році.) Форми наведено в прикріпленому файлі. Але, проблема в тому, точці харчування (показано з (х0, у0) в файл.). Точне положення точці харчування не наводиться в папір і, як ми міняємо точці харчування, резонансна частота антени змінюється дуже швидко. Може хто-небудь дати інформацію про точку харчування? Є стандарт на точці харчування, так що становище не дано в роботі? З повагою, дякую

Патч годування точки розташування не повинно суттєво вплинути на резонансній частоті. Годування точки позиція дає бажаний вхідний імпеданс.

Імпеданс патч точці харчування становить приблизно 300 Ом на краю і зменшується до 0 Ом в центрі. Регулювання точці харчування становище змінюється опір. Співвідношення приблизно вздовж кривої косинуса. Один час від часу бачить патч з болтом (по центру), з підтримкою патча. Протягом досить довгого часу я задавався питанням, як це може працювати. Насправді, не так уже й погано. Я здивований, дізнавшись, що ви бачите великі зрушення частоти.

Завдяки людям для відповідей. Після прочитання відповідей, я про щось підозріле: Я намагаюся знайти резонансну частоту антени, відкладаючи S11 від частоти, і я беру частота, на якій S11 має глобальний мінімум в якості резонансної частоті. Хіба це неправильно? Найкращими побажаннями.

Коли Є немає узгодження антени зосередженими компонентів (як у антена), ви можете довіряти S11 бути резонансної частоти антени. Чи доводилося вам відомо, краща лінія передачі для годування патч антени полягає у використанні коаксіальних кабелів, але якщо немає можливості або мікрополоскових CPW буде в порядку.

Спасибі за відповідь. Ще однією проблемою є те, що резонансні частоти TM10 і TM01 режимах. Як я можу вибрати поляризації в моделювання з використанням XFDTD, я думаю, напруга напрямку джерела набори поляризації. Чи правий я? З повагою.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back