Пасивна схема, яка може в середньому 2 напруги

M

maalma

Guest
Привіт всім, у мене є 3 вхідних напруг VA, VB і VCM з цих напруг Мені потрібна схема, яка може дати мені у виході цих значень VCM + (VA + VB) / 2 і VCM-(В. А. + VB) / 2 Як я можу зробити це? Дякуємо за вашу допомогу

Ви можете використовувати підхід Opamp або V, щоб я метод.

Добре, ви можете дати мені більш детальну інформацію спасибі за Вашу відповідь:)

Ось це рішення. Див прикладену схему. Я використовував підсумовування та диференціальні підсилювачі. Для резистора розрахунків, поглянути на ці статті: http://masteringelectronicsdesign.com/solving-the-differential-amplifier-part-1/ Рішення диференціального підсилювача - Частина 1 [/ б] і http://masteringelectronicsdesign.com/solving-the-summing-amplifier/ Рішення суммирующий підсилювач

Спасибі Адріан за вашу допомогу:) Я постараюся ваше рішення, і я буду тримати вас у курсі, чи працює він у моїй заяві насправді, резистори дуже "гучними", і я використовую це в АЦП так шуму повинен бути

Цікаво, що питання назви запитів пасивної ланцюга, проте всі пропозиції близько Активні рішень. Це правдоподібно в тій мірі, в якості пасивного віднімання не представляється можливим. Також СК можливе рішення, але не розглядається як [я] пасивної [/I], як правило.

Я б не турбувався про резистор шуму. Джонсон шуму на 1kohm резистор про 4nV/sqrt (Гц) при 25degC. Навіть якщо у вас є смуга пропускання 100 МГц, резистор шуму буде 40uV. Є 10 резисторів в цій схемі і з коефіцієнтом посилення 1 (або навколо) шуму, створюваного цих резисторів приблизно 40uV * SQRT (10) = 126uV, 40 дБ нижче вашого 12mV вимогу. Крім того, ви можете вибрати низькою резистори шум, як метал-плівка або тонкоплівкові резистори і виберіть менше значення резистора (сотні Ом), якщо споживана потужність не є проблемою. Я б більше хвилювався про фліккер шум ОУ ви будете використовувати, а тому, що посилення низькою, що не може бути питання, а. Таким чином, використання низьких резистори шум, низький рівень шуму ОУ, мають безперервні площині землі знизити електромагнітні перешкоди, використання поверхневого монтажу частин, короткі сліди, хороша розв'язка, і зменшити пропускну здатність до мінімуму, необхідного, і ви повинні легко досягти нижче 12mV шуму підлогу.

Дякую вам Адріан для цих пояснень:) Чи можете ви сказати мені більше про низьку Opamp шуму (я справді нових комерційних в аналоговому світі дизайну)? Приємного дня

Такі компанії, як Analog Devices, Національний Semi, Максим Semi, і т.д., буде повідомленням список ОУ на їхньому сайті і класифікувати їх за малошумна, висока швидкість, низька потужність, точність і т.д. Як приклад, ось список Op Підсилювачі від Analog Devices, які знаходяться в категорії низький шум: http://www.analog.com/en/amplifier...ional-amplifiers-op-amps/products/index.html

Привіт Адріан, Дякуємо за посилання, але я не кажу про пристрої, я кажу про схемні рішення для моделювання з каденції. в будь-якому випадку спасибі за вашу допомогу і Welcom на борт EDA:)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back