Паразитної ємності компенсації

J

jg001

Guest
Привіт, Ми намагаємося розробити схему зчитування для ємнісних датчиків. Ємнісний датчик сам тільки частка пФ і зміни в його ємність з яких-небудь механічних вхід у ФФ діапазону. На вершині цих малих, два обмеження (не компроміс) були введені відносно зчитування схемою: 1) Вона повинна бути 10 з ніг від датчика (підключені через кабель багатодротяних) 2) Один кінець ємнісного Датчик повинен бути заземлений з такою малою величиною ємності, щоб працювати, я думаю, що тільки від паразитної ємності кабелю буде 100S з пФ паралельно з датчиком себе, яка буде серйозно погіршити чутливість мій висновок. Так, хто-небудь є ідеї про те, як компенсувати це відносно великий паразитної ємності? Я думав, використання негативних перетворювачів імпедансу (NIC), але PSPICE моделювання каже, що не буде працювати. Я доклав дві сторінки PDF (в основному електричні схеми), які дадуть читачеві деяку інформацію фону і мій Виконавця здійснення спроби. Заздалегідь дякую за будь-які пропозиції. - JG

У вашій схемі, схоже, ви тільки обліку паразитної ємності з дроту з землею (які можуть бути вирішені за допомогою екранування). Усе ще гірше справа паразитної ємності безпосередньо між проводами, які з'являться в паралельному з датчика. Ви можете також використовувати для захисту, що також. Негативне опір, ймовірно, вам не допоможе, так як паразитні збираються мінятися в залежності від навколишнього середовища, і ваша схема не має можливості дізнатися, що. Також ви будете хотіти бути обережним при розробці підсилювача. Подивіться на початковій завантаження буфера посилення єдності.

Цитата: Я думав, використання негативних перетворювачів імпедансу (NIC), але PSPICE моделювання каже, що не буде працювати. Привіт Ю.Г., схеми NIC (ваш докласти до листа), не є негативною ємності: вхідний імпеданс Xin = R1R2/Xc. Це означає, що для того, щоб отримати негативний. ємнісний вхідний імпеданс у вас є поміняти R1 і C.

mtwieg, я більше стурбований між дротом ємності, ніж все інше. Це буде високою. На жаль, захисні для цього, ймовірно, означає металевої фольги між проводами, чи не так? Це майже неможливо, а тому, що наші дроти дуже тонкі (тонше, ніж 36-Gage). Чи знаєте ви, хто буде виробляти розшарування 12-жильний кабель, де кожен дріт мікро-BNC? Будь ласка, дайте мені знати. LVW, я не згоден з вами. див. мою додається аналіз схеми Виконавця. мій аналіз говорить, що коли R1 = R2, мій Зін = Zc. - JG

[Я] LVW, я не згоден з вами. див. мою додається аналіз схеми Виконавця. мій аналіз говорить, що коли R1 = R2, мій Син-Zc = [/I] Ви маєте рацію -. Вибачте, я помилився. LVW

Я хотів би використовувати міст з датчиком + кабель як один з елементів і ще 3 ковпачки для інших елементів *. спробувати зберегти вартість приблизно порівнянна. Energise міст від мережі змінного струму Resonable синусоїди (не прямокутної) з частотою в аудіо високого діапазону, при цьому ви можете відфільтрувати які-небудь мережі пікап. Альтернативний підхід міг би використовувати кабель + датчик ємнісний частини високочастотний генератор, дуже легко виміряти частоту частин / мільйон з цифровим лічильником. Недоліком є те, температурна компенсація осцилятора або звір буде вимірювати температуру, а потім датчика переміщення. Франк * якщо шлях постійного повернення необхідно дотримувати баланс на це з допомогою постійного струму для установки мосту вгору.

Привіт JG, у разі, якщо ви повторіть спробу підхід NIC, я хотів би повторити, що ви повинні обміну R1 і C. Як згадувалося раніше, я згоден, що ваш компонент результати розподілу в негативній ємнісний вхідний імпеданс - однак лише за ідеал [ / B] умови! У дійсності capacititive дільника в позитивну гілку зворотного зв'язку створює проблеми, тому що (а) немає постійного струму зміщення шлях і (б) паразитарні омічного опору кришки забезпечують небажаних постійного позитивного зворотного зв'язку. Таким чином, ви повинні використовувати класичне розташування Виконавця з заземленою конденсатора.

Основні проблеми паразитної ємності для вимірювального ланцюга буде ємності зміни в результаті зміни температури або вигину кабелю і, можливо, отримати шуму. Ніхто з них не можуть бути вилучені на компенсаційній схемі, наприклад, NIC. Якщо заземлення одного датчика терміналу є обов'язковим, тільки веденим щит (зазвичай у поєднанні з триосьової кабель) може скасувати дію зміни ємності.

LVW --- Я з вами згоден. Ваше пропозиція була би більш надійним. Однак, як FVM вказав, він не буде багато допомоги для моєї ситуації. FVM --- Я не ясно, як студійна допоможе. Чи можете ви зупинитися на вашу пропозицію. Я припускаю, що зовнішній провідник тріаксіальний буде грунтуватися в той час як внутрішня буде сигналу. Як середнього провідника бути використані? Що таке "водіння" цього провідника? Чи потрібно, щоб зв'язатися середнього провідника в якоїсь схеми? Спасибі. - JG

Driven щита означає, що "гарячі" сигнал пов'язаний з центром провід і екран управляється +1 буфера з тим же напругою. Тому що (в ідеалі) нульової різниці потенціалів між центральним провідником і щит, відповідні ємності кабелю ефективно усунені. Другий щит надаються тріаксіальний кабель може бути використаний у якості підстави повернення, а також запобігання перешкод на щит потенціал.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back