Падіння напруги

A

AinaLaw

Guest
Dear All,

У мене є невеликий блок живлення 12V 1000mA рейтингу.
Difrence між і є 11.68V GND (без навантаження).
Але коли я підключити його до моєї схемою (резистор з 3 світлодіоди в серії),
напруга між і GND становить 9,8 V тільки.
Чому напруга падає?

Спасибо

Айна закону

Привіт

це залежить від схеми блоку харчування, можливо ваш блок живлення doesn't є є схема стабілізатора, чи є деякі збої або просто забезпечити його doesn't 1000 мА він говорить.

Sal

Я думаю, що внутрішній опір джерела харчування, ймовірно, вище, ніж ви думаєте.
Згідно тому, що ви сказали, є внутрішнє падіння напруги 1.88V через це "внутрішнє" опір (11.68-9.8V).

Яка ваша зовнішнього резистора, що до лав ваших світлодіодів.Припускаючи, що світлодіоди мають вперед крапля 1.5V кожна ви б мати приблизно 5.3V (9.8-4.5) через цей зовнішній резистор.5.3V/Rexternal дасть вам ваш поточний.Я думаю, це 5.3V/Rexternal <<1000mA, тому я не думаю, що ви досягненні харчування вихідний струм.

З повагою,
v_c

Я думаю, є у блоку харчування з летять високим внутрішнім опором U можемо виміряти його значення шляхом підключення відомим значенням опору (припустимо, що його значення R) через вихідний потім виміряти падіння напруги на його взяти на себе цінного є V і струм, що проходить резистора вважати Я його вартість шляхом ділення V по I (V / I) U отримати загальне опір вважати своєю цінною є Rt
то і може отримати внутрішній опір, як показано нижче
внутрішній опір Rt =- R
удачі

Всі привіт.

Моя схема залучити лише від 30 до 40mA.

Це одна лінія резистор з 3 світлодіодами тільки.

Коли я підключення його до двох лініях (паралельно),
падіння напруги, на цей раз цю напругу менше
9V.Спасибо

Айна

have a bad power supply.

Я думаю, у вас може бути
погане харчування.Чи можете ви уявити будь-які подробиці про сам харчування?Виробник, номер моделі, якщо воно було калібровані, скільки років він є і т.д. Ви можете підключити інші навантаження, крім ваших світлодіодів, щоб побачити, якщо він дає тобі нічого поблизу напруга холостого ходу ..

З повагою,
v_c

Найбільш porbably тебе дуже погані постачання і його рейтинг параметр не є точним значенням.

Привіт
Іноді CKT має свою завантаження вплив на деякі блоки живлення, особливо якщо його пропозиція не дуже добре.У мене була схожа проблема з харчуванням в мою лабораторію університету (University Labs R повинна мати гарне харчування, але одного цього конкретного не було).Я намагався вбити високої крокових влади.Я вирішити мою проблему за допомогою живлення від старого комп'ютера шахти.працює, як камінь.U Can Get 5V і 12 вольт від тих, і вони мають досить високі рейтинги для більшості цілей.

Ta Ta

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back