ПХД обшивки закінчити

J

jayleung

Guest
Привіт, всім.Я newbee для розробки друкованих плат.У мене є просте питання про КСП обшивки обробкою.

Власне, КСП будинків пропонують деякі опції про остаточної обробки покриттів, з:

етилованим припой, свинець припой, глибокі золото голой міді, золота занурення, білого олова, OSP, Flash Золото, золото Soft вуглецю Link, занурення bondable срібло та золото.

Моє питання полягає в наступному:

Я не проектувати soldermask для друкованих плат, так що варіант, який може бути використаний для пріпаять SMT компонентів на нього з легким зусиль?

А які відмінності між цими варіантами?

Будь-яка інформація і посилання будуть вітатися.Завдяки досягненням.

будь-який з цих варіантів буде робити цю роботу, але це залежить від якості заявки.Якщо ви використовуєте дуже висока швидкість, низькі напруги сигналів йти з позолочений варіант, якщо її регулярно КСП,
то свинець припой буде мій вибір

Ми внесення КСП, якщо у будь-якої плати хочете, будь ласка, зателефонуйте нам 919886357761 меня зовут Срінівасан

Золото platings використовуються головним чином при наявності роз'ємів, встановлених на борту через прес-Fit.Вони можуть бути затискач на пого Сцепляющій розетки або ж вони можуть бути картка краю, як палець
роз'єми краю
пам'яті модуля.Золото має дуже низькою ставкою оксид,
тому вона не заплямувати і погіршувати зв'язок.

OSP є органічним,
що охоплюють понад міді, що від опіків під час пайки.Я не рекомендую його.Вона має дуже обмежений термін придатності.Голий плат з OSP йти погано просто сидячи на полиці.

Голий міді також поганий вибір.Мідний швидко і викликають корозію або зборці проблем або проблем з корозією в цій галузі.

Етилований або свинець припой проводиться шляхом розплавлений припой на голу борту, а потім його покинути піноутворюючий з повітряним ножем.Це може залишити солдата бакенбарди між штрафом крок колодки.

Олово є дуже гарним вибором, оскільки вона захищає борт і спрощує припой.

Все залежить від ціни суматори.Якщо ви будуєте свинець, то я б вибрав олово або свинець припой.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back