ПІК 16F877 пам'яті програм пошкоджених

R

roy mathew

Guest
Привіт всім Моя ПІК 16F877 роботи по кілька разів і після цього не працює. Коли я спробував перевірки випускного вечора він показує помилку. Після стерті і повторно запрограмовані проблеми вирішує тимчасово. Мій проект використання АЦП і є РК-інтерфейс в ньому входи АЦП управляються з Lm 324 ВП LM324 підсилювач живиться від одного джерела живлення 9В з покласти край напрузі обмежена до 5,5 використанні стабілітрона. Я використовую серійний програміст для завантаження програми. Може деякі тіла мені допомогти в цьому відношенні?

цю інформацію я чув від деяких пікапів в PIC16F877 як розмір програми йдуть більше, як кількість помилок запрограмований ПОС збільшення

Привіт у мене немає experiance з такою проблемою. але загальні рекомендації, щоб отримати кращу пропозицію. використання обійти конденсаторів на поставку. перевірити макет може знадобитися деякі зміни ви можете знайти MCH цього @ наступним посиланням http://www.williamson-labs.com/480_byp.htm Салам Хоссам Alzomor www.ig. орг

Я encounered цього разу, коли я запрограмований ПОС і вказано програміст використовувати низькі напруги програмування. Те, що це робить RB3 завжди вхід, використовується для програмування участь в ланцюзі. з RB3 був залишений відкритим в моїй схемі, це, ймовірно, взяв шуму і в кінцевому підсумку програма пам'яті отримав пошкодження, хоча він працював на час. Переконайтеся, що ви не програмування, використовуючи низької напруги варіант програмування.

Я думаю, це через деяких бідних розв'язки Процесорні модулі та bypas конденсатори занадто далеко від ПОС. Одного разу у мене була проблема в частотомір: коли чіп був запрограмований, він працював відмінно, але через деякий час, особливо коли перехідні ситуації apeared (як неодноразово перемикання і вимикання живлення) пам'яті програм отримали пошкоджено - він дивився, як вона було стерто. Розміщення деякі bypas конденсатори вирішити її.

Привіт вибачте за те, що далеко за довгий час проблема вирішена, коли Rb3 контактний заземленою з 3.2k резистора і asigned як з покласти. Але я не міг зрозуміти, Расон правильно. Велике спасибі VVV. спасибі

Ну, ти запрограмований ПОС з можливістю ППЖ (Низька напруга програмування) включений. Це виявилося RB3 в вхід. Оскільки це було просто плавати, частина увійшла в режим програмування сам по собі і стертий себе (принаймні частково). Ви не повинні дозволити LVP якщо ви не збираєтеся його використовувати. Подивіться на моє повідомлення в цій посилання http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=661263 # Погляньте на це вкладення, теж. Див. стор 183 дані для отримання додаткової інформації.

Слідкуйте за 2 речі: 1. Вимкнути LVP 2. Використовуйте 0.1uF cermaic розв'язує конденсатор, або невеликий LC фільтр

Привіт [цитата] в PIC16F877 як розмір програми йдуть більше, як кількість помилок запрограмований ПОС збільшення [/quote] \\ Є у упевнений в цій інформації. Я ніколи не стикалися або haeared про до Завдяки Хайтам

використання +5 V саме для ПОС харчування 78ls05 3-контактний TO92 випадок або аналогічні або нижче відсіву типу 5,3, то його поза діапазону нормальної роботи, і він буде нестійким напругою ПІК не може бути більше 5,3 або як зазначено програмування напруги прослуховування роль у тому, як помилки Flash EEPROM голову над запис даних ПЗУ EEPROM, може бути, важко, але це може бути зроблено в коді також зберегти серійні кабелі коротким і далеко від моніторів і мережеві кабелі

Привіт, спасибо большое за матеріали, представлені Ейвері тіла. VSMVDD згадані тут про владу suplly напруги. Iam використанням 78lso5 себе, чи є проблема, якщо постачання падає нижче 5V до 4.6v. Що про все це говорити нестабільність робить це означає, що рис не придатний для використання Інна міцної виробничого середовища.

Я намагаюся напруга живлення 4,2 В, на 16F84a все працює досить добре. ПІК micrcontroller стійкі до мене, і використовував його протягом багатьох років. Однак Є багато маленьких незвичайної конфігурації тут і там, які програміст необхідно прийняти до відома. Легко пропустили на деяких точках в 100 сторінок за PIC16F877 документа. Завдяки досвіду, ви зможете уникнути деяких шурфів. www.siongboon.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back