ПІК 16F84A роботи Crystal Dont?

W

wolf12

Guest
Я використовую RC схеми як ossilator конфігурації для 16f84a. Вони добре працюють. Але тепер, коли я намагаюся використовувати 4 МГц або 10 МГц кристал, він не працює, навіть на миготливий світлодіод програми. Чи є у мене щось змінити в програмі при зміні oscilator конфігурації? (Актова мова використовується)

Чи знаєте ви про осцилятора, пов'язаного біти конфігурації ("запобіжники")? Ви повинні змінити замовчуванням ПДУ для XT осцилятора конфігурації, налаштування FOSC1 в "0".

Чи знаєте ви про осцилятора, пов'язаного біти конфігурації ("запобіжники")? Ви повинні змінити замовчуванням ПДУ для XT осцилятора конфігурації, налаштування FOSC1 в "0".
Ні, я не знав, ви робите це в банку 0 або 1? КБК FOSC1 працює? Я читав дані, і це говорить про 2007h зареєструватися.

ще якщо і використовують MPLAB IDE і можете встановити конфігураційні біти окремо, знявши прапорець "конфігурація бітів в коді", безліч осцилятора "типу HS" .. сподіваюся, що це роботи

Його конфігурація запобіжник, а не файл реєстру. Ви повинні встановити його на програмування етапі, вона не може бути змінений у рамках програми контролю, якщо ви зробили це буде катастрофа процесор! Ви можете або встановити його вручну або вставляти конфігурацію в файл HEX якщо ваш асемблер дозволяє вам зробити це. Більшість програмування апаратних буде перевірити, якщо конфігурація зберігається у файлі HEX і якщо він знаходить його встановить конфігурації для вас. Для 4 МГц можна використовувати або XT або HS режимі, 10MHZ тільки в режимі використання HS. Єдина відмінність між XT і HS мод посилення внутрішнього генератора, існує широкий області перекриття близько 4 МГц, де обидва будуть працювати однаково добре. Брайан.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back