ПІК 16f628

N

news

Guest
Sony Vaio M jeszcze nie zostały oficjalnie zapowiedziane, ale już mniej więcej wiadomo o co chodzi. To typowe netbooki wyposażone w 10.1 calową matrycę, przypominające bardzo serię W...

Read more...

привіт, я знайшов це програміст для ПОС 16c628 я можу програми 16f628 чіпи з того? або не ці чіпи сумісні? І що саме велика різниця між цими двома? Thnx заздалегідь, TINUZ

Я ніколи не чув про ПОС 16c628. Я використовую 16ce621 і 16ce622 які OTP (у свій час програмується) пристроїв, але з 16F628 доступні вони застаріли, як 16F628 може зробити все, що могли зробити ... 16F628 повинна бути програмованої з кожним програмістом, який може програми 16F84 наприклад ... З найкращими побажаннями

Якщо LVP режим не використовується, RB4 повинна бути grouded.

Thnx за інформацію програміст LVP я побудувати програміст, але те, що краще програмне забезпечення для використання з цією програміст? ГЛС просто вимикається з цим програміст ... Будь-які пропозиції? (Windows я використовую).

Errm, я пропускав ім'я програміст / типу у своє перше повідомлення? Що ви будуєте? Якщо ви також бажаєте, щоб програма 16F877 і багато іншого фото, ви повинні спробувати Epic! Це найкращий! Особливо в серії 18Fxxx. Analyzer.

Я використовував схему JDM програматор з IC прогу на PIC16F628 і PIC16F84. Роботи в більшості випадків. (Іноді програміст відмовляється працювати). Але дешево і використовує послідовний порт Варто відзначити, що я не використав LVP режимі, хоча. і я не зробив нічого про RB4 контактний, хоча він каже, що повинен бути заземлений. І це спрацювало Ви можете редагувати свій пост, а не створювати нові одна - МВт

[Цитата = бляхаря] Здравствуйте, Я знайшов цей програматор для PIC 16c628 я можу програми 16f628 чіпи з того? або не ці чіпи сумісні? І що саме велика різниця між цими двома? Thnx заздалегідь, TINUZ [/quote] Привіт я перейшла на 16F628 з моїх проектів з 16F84. Ну Є деякі речі ви повинні змінити, щоб відключити режим компаратора в коді, якщо ви їх не використовуєте. Інша річ, яку я марно намагався отримати 16F628 запрограмований правильно з моєї Picstart +. Поговоривши з uChip самі мені сказали, що ви не можете програми 16F628A на встановлення 16C628A. Зрештою, я повинен був купити оновлення прошивки для Picstart + і спалахнула нова операційна система OS в неї. Після всього цього ніяких проблем більше. E

Я ніколи не чув про PIC16c628 це ж, як і PIC16F628, але з EEPROM код пам'яті замість Flash?

Привіт Якщо ви використовуєте 16F628 ПОС MCU, ви повинні бути впевнені, ніж PGB контактний заснована ..... Я сподіваюся, допоможуть вам Bye

Я використовую епічних, побудований з інформацією з цієї конференції, працює під XP і під Win 98, швидко! Тримати кабель під 70 см ... U можна використовувати бета-версії від компанії, яка робить епічної ... До речі, я виявив, що епічні твори з IC прога, якщо ви оберете "Тейт серійний програміст" і інвертувати останніх двох сигналів на апаратній configuraton ... епічної програмного забезпечення швидше, і працює без патчів під XP, так навіщо турбуватися? ... я намагався Будівельні JDM пару раз, і він ніколи не працював ... Я знаю, багато хто користується, але я не рекомендую робити це ... мій розробником установки мікрокоду, ПОС основних та епічні .. я почав писати свій власний код тиждень тому, і я задоволений результатами до цих пір ... завдяки цій раді, так як я неандертальця програмування .. . : Ой:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back