ПІК програмування питання

H

hussong1555

Guest
Я працюю над використанням робота PIC16F84A.Мені потрібно відправити імпульсу через порт вводу-виводу.є команда вбудовуваних C, що я можу робити, що або я просто краще, як це зробити:

RA3 = 1
RA3 = 0

Я також необхідно запустити таймер і чекати відповідь на різні I / O є прямий команду вперед за це?

я ніби знаю, як зробити це в PBASIC, але я, як універсальність C і швидше код з цим.

З точки зору мови Сі, не існує такої речі, як вбудовані C.
Це всього лише термін, який означає, що програма була орієнтована на самостійний модуль, а не PC.
Ви можете отримати тільки стандартні бібліотеки та приклади, наведені компілятором продавець.все інше ви самі.
Що ви робите правильно.Встановити лінію високого, низького, а потім ще раз.

Пристрій, який ви використовуєте, PIC16F84A, дуже старий і давно в зубі.Це був перший Pic з флеш-пам'яттю виступили Microchip.
Є й більш потужні і дешеві пристрої доступні.
Вам потрібен чіп з захоплення / порівняння модуля для збору і час вашого зовнішнього сигналу.
Останній раз редагувався btbass по 24 липня 2008 19:28; редагувалось 1 раз в загальній складності

hussong1555 пише:

Я працюю над використанням робота PIC16F84A.
Мені потрібно відправити імпульсу через порт вводу-виводу.
є команда вбудовуваних C, що я можу робити, що або я просто краще, як це зробити:RA3 = 1

RA3 = 0Я також необхідно запустити таймер і чекати відповідь на різні I / O є прямий команду вперед за це?я ніби знаю, як зробити це в PBASIC, але я, як універсальність C і швидше код з цим.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back