О 2 етап ОУ на 0.35um процесу CMOS

T

tia_design

Guest
Я використовую 0,35 мкм КМОП-процес і розробив типове 2 етап складеному-Каскодний підсилювач операційні підсилювачі з парою відмінностей директивних органів.Другим етапом є загальноприйнята одного джерела.V в NMOS за це 0,6 V і PMOS IS-0.74V.Струм зміщення для введення пари є 3uA M1 і M0 кожна size150 / 1, а упередженість вихідного каскаду поточного близько 11uA і PMOS розміру 38.4/0.7 і NMOS розміру 19.2/0.7.Першим етапом є посилення 55dB, а другий етап посилення 33dB.Мене турбує те, що:

1.Чому другий етап отримати такий великий.Звичайно мова йде про 20-30dB, вірно?
2.довжина вихідний MOSFET M16 і M17 є 0.7uM, короткий канал ще з'являються, правда?Якщо я виберу довжини 1um для M16 і M17, отримати другий етап буде 38dB і загального посилення ОУ буде> 90dB для тих, MOSFET моделі.

Спасибо за будь-які коментарі про мій питання, і мій дизайн

tia_design пише:1.
Чому другий етап отримати такий великий.
Звичайно мова йде про 20-30dB, вірно?

Крім того, W / L транзисторів на другому етапі вибирається з урахуванням навантаження виходу.Це не право звернутися довжиною до М16 М17.Якщо ви робите це ви зниження навантаження можливостей і, ймовірно, отримає етап деградації.Ви можете використовувати Каскодний підсилювач transostors у вас складеному Каскодний підсилювач або використовувати Gain Boost техніку.

Здравствуйте, вухо

Я думаю, що довжина другій стадії залежить від того, що ви хочете.Якщо ви використовуєте перший етап як підсилювач помилки водити PMOS як Ви проектуєте LDO, краще використовувати менші розміри.Для звичайних двох дизайн amplifer етапі, я вважаю, що краще тримати довжину M16, M6, M7 ж зменшити зміщення, яке, як стверджується в багатьох підручниках.

yschuang пише:

Здравствуйте, вухоЯ думаю, що довжина другій стадії залежить від того, що ви хочете.
Якщо ви використовуєте перший етап як підсилювач помилки водити PMOS як Ви проектуєте LDO, краще використовувати менші розміри.
Для звичайних двох дизайн amplifer етапі, я вважаю, що краще тримати довжину M16, M6, M7 ж зменшити зміщення, яке, як стверджується в багатьох підручниках.

Вухо, це правда, що з різної довжини для M16 & M6, M7, буде виникати живильного напруги зсуву: за differrent з довжиною буде невідповідність між поточним M6 (M7) & M16, які показують діяльність як напруга зсуву, коли ми використовуємо в операційні підсилювачі зворотний режим (про яке ми зазвичай роблять).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back