Очистити таймера за збігом (КТК) Режим проблеми

R

Razu Ahmmed

Guest
Я зіткнувся з проблемами в роботі з КТК в ATmega. Я не можу робити переривання після 1 секунду за допомогою КТК. Я помітив, що значення OCR1AH не порівнюється з з TCNT1H. Що можна зробити? Запропонувати needed.My код наступні ........ # Включити Int = 0; недійсним Timer1compa_ISR () орг IVT_ADDR_TIMER1_COMPA {PORTB = ~ PORTB; PORTD = 0xFF;} сили основних () {Int я; DDRB = 0xFF; DDRD = 0xFF; DDRC = 0xFF; SREG_I_bit = 1; TIMSK | = (1

У вас не вистачає / / timer1 порівнювати матчу ISR на TIMSK = 0x10; я також не знаю, чому ви використовуєте TCCR1B | = (1

Тут у мене є проблема, як я використовую mikroC як компілятор, у ньому наступний код не прийнято .... OCR1A = я, коли я заявляю, такі як ...... OCR1AL = я, а потім це прийнято, але це можливо тільки при (i255, то я повинен оголосити його як OCR1AL = Ло (я); OCR1AH = Привіт (я), але в даному випадку значення не OCR1AH в порівнянні із значенням з TCNT1H тільки значення OCR1L значення порівнюється в результаті я не міг мати можливість порівняти великий час. Я не розумію, насправді те, що я повинен робити. Допомога необхідна ..

Мені потрібна нормальна код Timer1 КТК ATmega в mikroC. Я зробив простий код, але я не можу зрозуміти, де моя помилка, я не можу порівняти час, коли я> 255. Допомога потрібна. # Включити непідписаних Int я; недійсним inerrupt_ISP () орг IVT_ADDR_TIMER1_COMPA {PORTB = ~ PORTB;} недійсним square_wave_init (недійсними) {DDRB = 0xFF; TIMSK | = (1

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back