Офорт 2,4 елемент?

T

Tripples

Guest
Доброго дня, я недавно почав грати з моєї карти Cisco Aironet, і я намагаюся знайти різні конструкції антени. Я побудував два варіанти простих "дробовика" Яги, один з яких працював добре і інші цього не зробили. Я думаю, що я бачив посилання на людей травлення антени ... Чи буде це можливо з 2,4 ГГц? Моя ідея полягає у створенні простий відбивач, який фокусується на диполь вигравірувані на друкованій платі. Хто-небудь є прості формули, що вони можуть повідомлення, що допомогло б мені обчислити довжину, ширину і загальну форму такого елемента? Я сподівався, що дві унції міді одягнені забезпечить достатню товщину. Я знаю Є багато змінних, але я готовий возитися з речами, щоб подивитися, що відбувається. Спасибі за будь-яку допомогу!

Ви можете знайти все для мікрохвильових антен на [електронної пошти] w@w.qsl.net / n1bwt/contents.htm [/ електронної пошти]

Tripples коли ви травлення антена на друкованій платі ви повинні прийняти додаткові запобіжні заходи для його узгодження імпедансу з треками плати і якщо ви не дуже впевнені, що ви травлення після обчислення формули, які Ви не отримаєте бажаного результату. пошук по Google для антен Bluetooth і ви можете знайти готові низька вартість багатьох TS

Привіт всім. Зробіть зразок плати такого ж розміру, як реальну плату. Заливка з обох сторін simarlar кількість міді в якості реальної плати. Додати друкованої антени трохи більше чверті довжини хвилі (10 мм довше). Тримайте області на шари, розташовані нижче антени вільний від міді. Tune його за допомогою аналізатора на частоті 2.4 Ггц (обрізка за допомогою скальпеля). Якщо у вас є правильна довжина антени скопіювати його на вас реальним PCB. .. Спробуйте дозволити допуск + / - 0,025 мм (0,001 ") на міді травлення Не закривайте антену з паяльною маски, як це вплине на налаштування Її легко Філ: LOL:

Філ, будь-які пропозиції для захисту міді трек? Як щодо золоте покриття? JJ

[Цитата = junglejenny] Філ, будь-які пропозиції для захисту міді трек? Як щодо золоте покриття? JJ [/ цитата] золота, срібла або олова шар покриття в порядку, я бачив ясно лак для нігтів використовувались ....... Філ: D

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back