Отримання 750 МГц / V VCO підсилення для кільцевого генератора з джерелом живлення 1В

C

chacha

Guest
Привіт Хіба можна, щоб отримати VCO приріст 750 МГц / V для кільцевого генератора на 90-нм технології з харчування 1В? VCO Частотний діапазон є 400M з 800M. Дякуємо.

Ура вихід від 400 до 800 МГц, а ур говорити про майже 8ooMHZ в / в, це означає, що управляє напруга змінюватись близько 0,5 вольт підмітати все від 400 до 800 МГц я не знайомий з 90-нм процес, але я думаю, що це Чути це налаштування отримати Khouly

да khouly. Мені потрібно це діапазон в 0,6.

Do U є моделі для 90-нм процесу і, не у хочу дизайн диференціального генератора кільце або однотактний khouly

я думаю, що це важко зробити це на всіх кутках, як типовий VCO кільце буде мінятися практично на 100% з різних кутів.

[Цитата = чача] Привіт Хіба можна, щоб отримати VCO приріст 750 МГц / V для кільцевого генератора на 90-нм технології з харчування 1В? VCO Частотний діапазон є 400M з 800M. Спасибі. [/ Цитата] Я думаю, що досить важко зробити так, щоб .. VCO фазового шуму і джиттера буде багато. Ви б краще об'єднати кілька VCO для досягнення цього діапазону.

да khouly. Мені потрібно це діапазон в 0,6.

це дуже важко, щоб я знав, що кільце генератора мають широкий діапазон перебудови, але цей широкий і потребує двох або трьох генераторів для досягнення цих якщо і є моделі 90-нм процес, завантажте їх, і ми можемо спробувати один з одним khouly

я теж трохи скептично досягнення цієї мети. У цей момент я не маю ніякого моделей. якщо хтось з роботи щодо кількох кільцевого генератора групи, PLS поділитися зі мною. Дякуємо.

Хіба коли-небудь робити у будь-якого PLL VCO або раніше? Якщо ні, то це було б дуже небезпечно намагатися 90-нм для першого разу. 9 мертвих 1 вижити

у мене є деякі ехр в VCO дизайн в 180 нм процес для додатків UWB. Це було осцилятора LC. Я не робив ніяких кільцевого генератора до цих пір. Що буде серйозних труднощів в 90-нм для осцилятора дизайн? спасибі.

Які основні проблеми при проектуванні широкого кільцевого генератора групу в 90-нм? Якщо хтось надає документи PLS поділитися зі мною .. спасибі.

для схемотехнічного моделювання можна використовувати прогностичну модель технології (PTM) для моделювання. його можна знайти за адресою ~ http://www.eas.asu.edu/ PTM / це найкраще що я можу отримати за 90-нм процесу. Процес йому необхідно отримати фабрики, можливо, не доступні безкоштовно.

[Цитата = чача] Привіт Хіба можна, щоб отримати VCO приріст 750 МГц / V для кільцевого генератора на 90-нм технології з харчування 1В? VCO Частотний діапазон є 400M з 800M. Спасибі. [/ Цитата] Ви можете отримати що-то працює, але з поганою продуктивності та прибутковості.

[Цитата = чача] Привіт Хіба можна, щоб отримати VCO приріст 750 МГц / V для кільцевого генератора на 90-нм технології з харчування 1В? VCO Частотний діапазон є 400M з 800M. Спасибі. [/QUOTE] звичайно. Кільце OSC повинен бути використаний.

і може досягти цього VCO діапазон перебудови за допомогою diffential структури підкачки заряду. З одно підкачки заряду Зрештою, це дуже труднощі для досягнення цієї організуємо з ур 1volt харчування. Віджей

Привіт, я працюю на 0,13 мкм процес. Я розробив однотактний кільцевого генератора. Мені потрібно знати, як вапняно. тобто отримати Kvco.? При напрузі живлення 1,2 В цьому ГУН працює на частоті 1 ГГц, при цьому 2В йде до 2 ГГц. Тепер, як я вапняно Kvco. Будь-яка допомога буде великим. Якщо я націлення 1GHZ/1V те, що я повинен робити? Це перший раз, коли я роблю PLL. Які увагу, що мені потрібно зробити для diffferntial OSC кільце. топології. Будь-яка допомога буде оцінили. Спасибо заранее.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back