R
rupertlssmith
Guest
Привіт, я травлення плат минулого тижня, було дуже весело і щось я цього не зробив, тому що я був у школі 20 років тому. Я (пере) навчання електроніки. Я купив кілька готових розглядати фоторезиста покриттям дошки з RS компонентів, на FR4 бази. Поверхня цих плат не зовсім гладко, є помітне зерно в одному напрямку. Я думаю, що я отримав розумний впливу чинити опір з блок УФ використанні декількох шарів лазерних друкованих фільму, 3 хвилини експозиції. Коли я поклав його в розробник, піддаються чинити опір не зникає. Мені довелося терти його з моєї рукавичці палець досить важко в місцях, щоб отримати відкриті ділянки с. Навіть тоді, у зв'язку з зерном на борту повинно було чудово сліди, залишені на, так як маленькі пальчики міді залишилися на кінець травлення, де не повинно бути жодного. Хіба це нормально, щоб вимити піддаються чинити опір від? або повинен розробник очистити його легко геть? Чи потрібно мені більше ультрафіолетове опромінення? Хто-небудь може рекомендувати деякі готові плати, які є більш гладкими, без хліба? Що краще для розпилення протистояти на себе? Я вважаю, я можу переконатися, що я купити один зроблені різних виробників в наступний раз і подивіться, що це краще. Дякуємо за ваші поради.