Осцилографи методи захисту вхідних

F

Freddybaby

Guest
Шукаю вхід захисту від перенапруг без особливих спотворень сигналу і ємності навантаження.Блью мій Tek TDS350, і я до сих пір не зробили з моїм тестування, не хочу на вбивство іншого.

Моя пропускна здатність <10 МГц для цього додатка.

Я думав про помічаючи, діоди, але додав кришки може призвести до проблем.Є кілька типів "низькою ємності" transorbs (TVS), але у мене немає досвіду роботи з такими.Вони будуть ще додати про 30pF

Привіт,
Пошук Pls для USB перехідні фільтри (невеликі SC70 подібних пристроїв), я думаю, що вони від Vishay (і, можливо, деякі інші теж), їх datarate для 2-400Мб / визначено, і, як я пам'ятаю, їх C = ~ 1-2 pf_ONLY !
Привіт!
К.

BAS516 або BAS716 що нижче, витоку, але вище ємності.Це залежить від того, що важливо для вас.

Keith.

Ти переконаний, що це сигнал боку, і не може служити підставою стороні
Викид?Оскільки сигнал sig_gnd шунт захист буде робити
нічого не на користь останнього.Знаючи поточний шлях має важливе значення.

Вони (або використовували) висувають високі напруги зондів для ТБ ремонт
роботи і такі.

Не могли б ви пояснити трохи більше про своє сигналу (форма, пік напруги, це пов'язано з основного джерела чи ні, і т.д.), лавки ви використовуєте, коли був осцилограф був зламаний, і яка є симптомом нездатності вашій області ?

Привіт ..

У мене аналогічний питання.
Як захистити свій USB осцилограф (DSO-2090).

Я avare з контуру заземлення проблеми, з тим, де необхідно чи використовувати ноутбук від акумулятора і проблема вирішена.

Максимальна напруга на вході - 30V тільки!
Я можу продовжити, що 300В з 1:10 зонда.Але в основному я повинен 1:01 зонда я маю справу з невеликою сигналів.
...і не хочу, щоб корумповані смуги 40MHz на багато (якщо Anny)

Будь-яка ідея / натяк?

У кого-небудь схеми для вхідного порту, що сфера застосування?

Спасибі

Славко

Привіт,
з деякими низькою ємності Перехідний супресорів слід possible_Microsemi говорить, до 125 Мбіт / або навіть 1 Гбіт вдасться ... www.microsemi.com/micnotes/122.pdf
Або, може бути, з Vishay `и similar_only1.5pF аналогічний продукт?:
http://www.vishay.com/docs/81788/vbus052b.pdf
Деякі ж товару з ТІ теж: http://focus.ti.com/lit/ds/symlink/tpd2e001.pdf
Мені здається Microsemi `и USB0803C і (як) продукція в основному використовуються / гнучка ...
К.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back