Особливо PBG Структура моделювання!

M

mwlusers

Guest
Привіт,
Я імітації PBG структури наведені в IEEE Microw.Керуючись Хвильова Лист Vol.8, ні.2,
лютий 1998 рік під назвою "Нові 2-D фотонів ширина зазору Структура мікрополосковая лінія", автором якого Іто та ін.Але я не отримують в якості параметра scarreing опубліковані в документі.Я цікаво чи я імітуючи правильно.У циркулярі отворів у землі літак я призначити його в якості ідеального H граничні умови, і я також не відняти кругових отворів від заземлення.Я сподіваюся, що той, хто це зробив моделювання скажіть мені правильний спосіб імітації цього конкретного PBG структури.Спасибо.
Regds,
Mwl Користувачі

Не могли б ви уточнити, який симулятор ви використовуєте?

Я трохи скептично з приводу Изм H умова ви використовуєте.Вона дійсна тільки в тому випадку, якщо це невеликі отвори, щоб розглядатися як обурення в заземлення але якщо заповнювати фактором є велика (з метою отримання гідного ширина зазору), то це мало ізворотлівий.

Чому ви не використовуєте кінцевої товщини заземлення з повітряними отворами, якщо ви використовуєте 3-D повного хвильового симулятор?

(PS: Я ще не бачили цього документа. Побачимо скоро)

-svarun

Привіт,
Я використовую HFSS для моделювання.У будь-якому випадку я буду стараться, що і побачите.Але я прийшов сюди проникає terminolgies в HFSS для моделювання періодичних структур і PBG.
ПМЛ,
LBC,
Майстер і підлеглий кордонів.
Я знаю, в повному вигляді ці умови.Але я не дуже впевнений у їх використанні і про те, як правильно їх використовувати.Як ми всі знаємо, моделювання повинно бути зроблено належним чином для отримання точних результатів.І ще одна річ можна отримати діапазон діаграми з використанням Eigenmode аналізу та Optimetrics?Якщо так, то яким чином йти про нього.Якщо у вас є матеріали, або будь-якої підказки або зауваження або пропозиції про нього.Будь ласка, поділіться.
Спасибо,
MWl Користувачі

Привіт MWL користувачів,
Я думаю, вам доведеться вираховувати кругових отворів з заземлення і призначити весь матеріал досконала Електричні Coductor.Так про ПМЛ, LBC
і т.д. Я також вивчає це питання.Ті, хто знає, прохання поділитися.
Спасибо,
Рекс

Привіт,
Я думаю, що дірка shoud бути віднімемо і бути віднесені Изм-провідника.з Изм-провідник не може підключитися заземлення.

Привіт,
Я спробував моделювання в PBG у цьому документі.Він приділяє належної смуга розриву.Це більше, як DFS (пошкодженої поверхні землі).Оскільки дефекти в заземлення він не збирається підключитися до мікрополосковая лінії.Підводячи підсумок, зробити структуру, як вона є.зробити кругові отвори в GND площини і віднімати ці кругові отвори і привласнити структури як пече.Відпочинок є нормальним звичайним способом.Сподіваюся, що це допомагає.
Привіт,
Рекс

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back