Особа функція витягання використанням MATLAB.

S

swetha_30

Guest
Hello! Мені потрібна вихідні коди для виділення ознак використання MATLAB.I необхідно витягти очей, носа і рота від зображення особи в інше місце. Хіба можна, використовуючи тільки procssing.I зображення не хочете використовувати нейронні мережі. Будь ласка, скажіть мені, коли якийсь вихідний код доступний. Завдяки Swetha [електронної пошти] Swethasubramanian@gmail.com [/ електронної пошти]

привіт це можливо. спробуйте з вейвлетів.

Я не настільки знайомий з сплесками, але сподіваюся, що під час тижня:: Але поки я думав, що вона жуйку зробити в цій way.I отримав цю ідею з паперу. Я думав, ми жуйку взяти фур'є-образ і застосувати windows.then отримати витягнутий особливості. Do U думаю, що це простіше? Або сплески? Все це дуже muddled.I ніколи не думав, було так багато способів, якими ми жуйку використовувати !!!!!!!! Але може у скажіть мені, як ми можемо зробити це за допомогою вейвлетів? Просто короткий уявлення.

привіт і можна знайти дуже корисні MATLAB код для вашої потреби в "цифрової обробки зображення з використанням MATLAB" за книгою gunzales і ліси.

Існує програми в обмін файлів MATLAB, які можна використовувати для навчання розпізнавання осіб і використовує Габор особливості, в Google пошук для обличчя системи виявлення і вона прийде, як перша ланка.

swetha, що додаток, в відьму особливості можуть змінюватись (через емоції) може розглядатися використання SVM алгоритму. + + +

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back