Основне питання в транзистори

N

novice_vlsi

Guest
Чому транзистор побудований з 3 клеми NPN. чому не 4, як термінали NPNP. Спасибі, novice_vlsi

Відразу знайти хороші основні книги електроніки, яка вводить транзисторів, є багато інформації там, що б відповісти на ваше запитання. Контролюючи струм через база-емітер PN-переходу, ви можете контролювати перебіг струму через колії колектор-емітер. Транзистора, в простих умовах, керований струмом джерела струму, і, як правило, працювати в двох режимах: як перемикач, або як підсилювач. Чому ви очікуєте транзистор потрібно два PN переходах?

Наприклад прочитати цю книгу: [URL = http://books.google.co.uk/books?id=M8QvSEDGjR0C&pg=PA67&lpg=PA67&dq=NPNP+structure&source=bl&ots=2lleFwKct6&sig=KQe5VR25BgUVbb7lgHLvosuhqnM&hl=en&ei=gHBlTeChOomUOo78pewF&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum = 9 & ЗЕД = 0CDgQ6AEwCDgU] Силова електроніка та її застосування - Google Книги [/URL] Це пояснює також NPNP і PNPN (зазвичай: тиристорні) структур ...

Я думаю, ви маєте на увазі тиристорів ... PN junctioned пристроїв ...

Ей, друг спочатку зрозуміти основні принципи роботи діода, то транзистор, а потім thyrister. Ви знайдете різниці між їх експлуатації. Вам потрібно знайти відповідь на це питання .....

транзистор, простими словами, ток-керований джерело струму,
Насправді, це керований напругою джерела струму. Струм колектора функції база - емітер. Однак, для багатьох додатків. він може вважатися поточним контролем. Але ви не можете пояснити, схеми, такі як поточне дзеркало, якщо ви припускаєте, поточний контроль.

Насправді, це керований напругою джерела струму. Струм колектора функції база - емітер. Однак, для багатьох додатків. він може вважатися поточним контролем. Але ви не можете пояснити, схеми, такі як поточне дзеркало, якщо ви припускаєте, поточний контроль.
Так! Хороший коментар. Fazit: Don `T сліпо покладатися на (небагатьох) підручників.

просто так запитав .... як Ic = (бета-версія) * б таким чином вихідний струм залежить від вхідного струму ..... тому вона повинна бути поточною керований джерело струму .... Хоча ми можемо контролювати вхідний струм (Ib по загальним емітером) і, таким чином він побічно стає керований напругою джерела струму ... будь ласка, поправте, якщо я помиляюсь! ;-)

просто так запитав .... як Ic = (бета-версія) * б таким чином вихідний струм залежить від вхідного струму ..... тому вона повинна бути поточною керований джерело струму .... Хоча ми можемо контролювати вхідний струм (Ib по загальним емітером) і, таким чином він побічно стає керований напругою джерела струму ... будь ласка, поправте, якщо я помиляюсь! ;-)
Да, Ic = β б правильно. Це дуже корисно відносин. Але якщо ви вивчите як біполярний транзистор роботи, ви виявите, що струм колектора визначається заряду в базі - емітер регіоні. Так що заряд пропорційний бути напруга, то це керований напругою. Розглянемо випадок, коли транзистор використовується в якості перемикача і в насиченні. Якщо б це був керований струмом, то Ic б негайно припинити Ib був вимкнений. Але насправді, є затримка перед Ic падає до нуля, тому що заряд повинен розсіятися. Це називається час зберігання. Існують методи для скорочення термінів зберігання яких пов'язані виконанні БУТИ регіону як можна швидше. EDIT. Я доклав моделювання характеристика біполярного транзистора. Це показує, Ic від VBE. Відзначимо, що це expotential функції.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back