Основи напівпровідникових діодів ....

G

Guest

Guest
Привіт!Мені потрібна допомога в розумінні деяких основних понять напівпровідникових діодів ... будь ласка, будь ласка, допоможіть мені, відповівши на кілька myquestions ....

1.

of a junction diode vary with the applied voltage?

Чому статичного і динамічного опору
переходу діода змінюється в залежності від прикладеної напруги?

2.У прямому зміщенні, більшість носіїв в обидві сторони рухатися в напрямку переходу .... вони перехрестя?
Якщо ні, то як струму через діод найбільше?3.Стабілітрони повинні миритися з дуже високою розсіюваною потужності ... як вони оправитися від широкого облігацій поломок і дають про себе, придатний для повторного використання після пробою сталося?4.В області пробою стабілітрон, напруга залишається незмінним ... тепер, якщо міняти напруги від акумуляторної батареї, то яким чином зберегти діод напруги від зміни струму, які будуть результатом? (Тобто цей опір вартість постійно змінюватися сам? Як?)

вони міняються відповідно до розширення області виснаження і скорочення

та звинувачення перехрестя, але стати неосновних носіїв заряду на іншій стороні

Якщо це допомогло, будь ласка, натисніть допомогли мені

Дякую, але мені потрібно більше тлумачний відповідь!Крім того, fuuton не відповіли на мій третій і четвертий питання .. Будь ласка, допоможіть, хлопці, у мене іспит на следующей неделе!

Урмі пише:

Привіт!
Мені потрібна допомога в розумінні деяких основних понять напівпровідникових діодів ... будь ласка, будь ласка, допоможіть мені, відповівши на кілька myquestions ....1.
of a junction diode vary with the applied voltage?
Чому статичного і динамічного опору
переходу діода змінюється в залежності від прикладеної напруги?2.

У прямому зміщенні, більшість носіїв в обидві сторони рухатися в напрямку переходу .... вони перехрестя?Якщо ні, то як струму через діод найбільше?3.

Стабілітрони повинні миритися з дуже високою розсіюваною потужності ... як вони оправитися від широкого облігацій поломок і дають про себе, придатний для повторного використання після пробою сталося?4.

В області пробою стабілітрон, напруга залишається незмінним ... тепер, якщо міняти напруги від акумуляторної батареї, то яким чином зберегти діод напруги від зміни струму, які будуть результатом? (Тобто цей опір вартість постійно змінюватися сам? Як?)

LvW, Вашу відповідь, безумовно, корисна, але, перш ніж я край цій темі, я повинен уточнити точку у відношенні до свого відповіді на четверте запитання ....

Цитата:Діод може зберегти своє напругу тільки тоді, коли є інша частина, яка може ділитися напруги діода.

with the diode.
Як правило, це резистор послідовно з
діодом.

(Напруга харчування підвищується, струм зростає, стабілітрон напруга майже не змінюється, падіння напруги на резисторі підводиться).

Урмі пише:..............................

....is it true that in order to observe this, we need an additional resistor attached in series with the zener
(as you mentioned)?
На VI характеристики, за поточний напруга пробою збільшується майже до нескінченності, поки напруга не змінюється при всіх
.... це правда, що для того, щоб спостерігати це, нам потрібно додатковий опір приводиться в серії з стабілітрони
( як ви згадали)?

Я думав, що справа регулювання напруги є невід'ємною власністю діода.

Дякуємо за роз'яснення, LvW!
Я думаю, відповідь також пояснює, третє питання, тому що я думав, що за напругу пробою, що приймають напівпровідників "атоми мають свої ковалентні зв'язки в розбивці по стабілітрон, але з вашого посту я зробити висновок, що tdoes не відбулося.

Дякуємо за допомогу!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back