Орнамент Подарунок за допомогою кольору світлодіодів Дизайн?!

K

KevinAlaska

Guest
Привіт Всім і дякую вам за ваш час на читання цього.

Я року електроніки в коледжі, але, що було більше 18 років тому, і я забула, ймовірно, тільки наполовину.Тому, будь ласка, голі зі мною.

Кілька років тому я купив це мало Прикраси різдвяних що ви вилку в розетку мало світла лампи на Різдвяні вогні на дереві.Мені дійсно подобається їм і була ідея зробити деякі для girfts в наступному році.

Ці вогні тільки один синій світлодіод в чистий лід пластикові милий хлопець.Я сподівався, що щось робити трохи більше задоволення з великою світлодіодний квітами такого роду етап в інших кольорах повільно з малим перекриттям кольору період.Може бути, 3 кольори ...рис ...Може бути, 4 ....LOL або просто, може бути, червоного і зеленого кольорів.Думаю, я не надто вимогливий.

Я б припустив, Різдвяні вогні працюють на 110VAC тут, в США.Так що я не знаю, як це може бути досягнуто безпечно з світлодіоди і деякі діоди і, можливо, з деякими конденсаторами.Може бути, я способом бази.Може бути, я потребують якийсь чіп для виконання цього завдання.

що я коли-небудь я хотів би, щоб 1) було мало, щоб виправити неправильно, якщо це можливо.2) дешевим б другими.4 Діти роблять кишеньковий довідник з моїм малим бюджетом.Це не потрібно, але все буде добре.

Так з цим усе сказав би хто-небудь є якісь поради про те, як я можу отримати почали намагатися з'ясувати це.Я знаю, якщо я нічого не збираюся цього зараз я НІКОЛИ не примусити їх зробити до наступного Різдва.

Ну подякувати вам усім за ваш час знову.

Кращі Всі побажання

Кевін на Алясці [GVideo] [/ GVideo]

Використання адаптера.Наприклад, 110VAC до 9Vdc адаптера.

Це тому, що адаптер буде проходити всіх правил техніки безпеки і немає високої напруги порту.Потім дизайн Інша частина схеми на 9Vdc.Легко і безпечно!

Роджер

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back