Опуклої оптимізації С. Бойд - рішення керівництва про книгу

F

Farsun

Guest
Мені потрібно рішення керівництва книги опуклої оптимізації Стівен Бойд і Лівен Vandenberghe якщо хто-небудь може поділитися [електронної пошти] farsun@gmail.com [/Email] спасибі заздалегідь

Не могли б ви завантажити рішення керівництва?

Його книга .. Нам необхідне рішення .. Будь-якому випадку спасибі за вашу допомогу

опуклої оптимізації С. Керівництво рішення Бойд: У мене є рішення керівництва. Ви можете відправити мені електронну пошту: findursol (AT) Gmail (точка) ком

[Цитата = findursol] опуклої оптимізації С. Керівництво рішення Бойд: У мене є рішення керівництва. Ви можете відправити мені електронну пошту: findursol (AT) Gmail (точка) ком [/quote] Шановний сер, я будуть вдячні, якщо ви надішлете мені Бойда опуклих optimication книги рішення керівництва будь ласка. спасибі мою адресу: [електронної пошти] b.mahboobi @ gmail.com [/Email]

Рішення керівництва для опуклої оптимізації С. Бойд доступна для скачування [URL = "http://faizan-library.blogspot.com/"] Тут [/URL]

Привіт, шукав форум кілька разів, здається, рішення керівництва для опуклої оптимізації Бойд як і раніше не доступні [тобто, посилання, представлені вище, не є правильною книгою, або рішення керівництва]. Також шукав в Інтернеті досить довгий час, і не зміг її знайти. Би дуже вдячний, якщо можна забезпечити його! Спасибі!

Привіт, Чи може одне прохання повідомленням керівництва тут? Я справді її потребує. Спасибі

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back