Операційний підсилювач схема для управління навантаженням 20uF

A

ack88

Guest
Привіт Заздалегідь спасибі за читання. Я намагаюся вести 20uF навантаження ОУ схема додається. Я використав AD825 оп amp.Basically я даю [Vac + (В постійного струму / 2)] на неінвертуючий вхід і отримання змінного струму + постійного струму на виході. Вихід не є стабільним з цією конфігурацією. Потрібно поставити потужний транзистор вихідного каскаду або ще щось для цього? Спасибо

Я ніколи не використовував AD825 ОУ й раніше, але я тільки що прочитав його дані і на перший погляд Рисунок 31 привернуло мою увагу. У цьому зверненні топології вони вимірюються дзвін для 400pF навантаження. Звичайно, у вас більше вигоди, але ємнісне навантаження і набагато важче, це може стати нестабільною. Я вважаю, ви повинні прочитати дані докладно з акцентом на фази поля при різних умовах навантаження, якщо вони включені (я не читав дані в деталях.), Перш ніж прийняти рішення йти на черговий етап.

Дякуємо за посилання це допомогло. ОУ обраний має необмежені ємнісне навантаження, а також дає хороший вихід для обмеженого кола. Я намагаюся дати 100 мВ-Vac на 20 кГц. швидкість наростання вихідної напруги на ОУ є 125V/us. Таким чином, на 20 кГц я можу дати лише близько 19mV якості вхідних даних. Тому будь-які пропозиції для цього.

Ваші повідомлення піднімають два питання: - умови для досягнення стабільності з ємнісний навантаженням - обов'язкові параметри для OP 100 мВ AC при 20 кГц я почну з другої точки. Я не можу слідувати вашій швидкості наростання розрахунку, але ви можете легко розрахувати необхідну струму на виході. Я підрахував, близько 0.25 на 100 мВ і 20 кГц, тому очевидно, що регулярне ОП не може керувати навантаженням. Потужність О.П., підсилювач керма з дискретними або дискретний транзистор транзисторний підсилювач представляється необхідним. Принцип Riso пропонується в microcip в принципі може працювати. Є й інші схеми з більшою точністю, округ Колумбія, але це сумнівне, якщо вони пропонують переваги для даного завдання. Низький опір конденсатора проте значно знизити OP GBW (посилення пропускної спроможності продукту) і вимагає більш пропускною здатністю (10 - 100 МГц) на 20 кГц частоти сигналу. Слід, нарешті, відзначити, що замкнутий контур стабільності з ємнісний навантаженням може бути краще досягнута з струмом виходу підсилювача (OTA), ніж з вихідною напругою (один регулярний ОП). Але немає високих сучасних чіпах OTA доступні, наскільки я знаю. Але ви можете реалізувати цей принцип у вашій власній конструкції підсилювача.

Спасибі за відповідь FVM це допомогло. Я додав Riso (близько 500 Ом) і перевіряється вихідний це добре протягом приблизно 5-7 кГц, але після цього та ж сама історія його нестійкі, так продовжувати далі будь-який інший метод компенсації, з якими я можу мати справу з більш високими частотами. Я доклав відповідь я отримав. http://images.elektroda.net/91_1330395894.png ~ ~ V

Аналіз коефіцієнта посилення і спробувати налаштувати його на стабільний спад. Якщо вам потрібен певний замкнутий цикл пропускної здатності, а також, швидше за все, тільки підсилювач з високою пропускною здатністю може вирішити проблему. Для простого розрахунку боку, можна припустити розімкнутим контуром OP вихідний опір близько 30 Ом, як це було запропоновано дані діаграми TPC 4. Якщо у вас начерк обіцяє діаграмі ви бачите полюс / нульової парі створених вихідний навантаження RC (затримка / свинцю). Перехід одиничне посилення повинно відбуватися на частотах вище нуля, так і з AD825, Riso повинна бути збільшена більше 0,5 Ом навіть для буфера посилення єдності. Додавання вихідного каскаду може знадобитися для управління передбачуваного струму на виході. Але він повинен бути класу AB етапі, щоб уникнути негативних наслідків посилення циклу. Це більш низький вихідний імпеданс дає і більше можливостей для створення стабільного циклу.

Рішення є точною. Тим не менш, це може допомогти у прийнятті частки розмах вихідного сигналу і забезпечити завантаження зворотного зв'язку для поліпшення переходу і розповсюдження delay.The етап quasicomplementary повинні знизити вихідний струм і збільшити струм необхідний для зарядки конденсатора.

Я боюся, що вам потрібно, щоб показати малюнок прояснити ваші рішення .

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back