Одностороння LVDS-TX вихідний імпеданс

R

Rag047

Guest
Привіт, Що означає одне закінчився DC опір в LVDS TX? Як це вимірюється в специфікації IEEE ще більше ускладнює розуміння. Схоже, виходи пов'язані в нормальному робочому діапазоні загального режиму і різниця напруги на одному закінчився вихідний вузол вважається. Це може бути зроблено як різниця напруги / струму на кожному виходів. Хто-небудь знає, що це значення і тому його вимірюють, як це? -Rag

Що таке значення несиметричний DC опір в LVDS TX? Як це вимірюється в специфікації IEEE ще більше ускладнює розуміння.
мета визначена "несиметричний" вихідний опір не заснована в IEEE 1596, наскільки я знаю. Вимірювання установки припускає, що параметр є спільним інтересом вихідний імпеданс режимі. Якщо ви тільки зверніться до параметрів випробування у вимірі та інші характеристики DC, режим диференціального вихідного опору може змінюватися в широкому діапазоні і зберегти специфікацію. Це дозволить для різних реалізацій, як буфер з резистивний дільник, буфер з низькою міцністю приводу і диференціального струму джерела із загальним режим подачі назад. Ви також можете прочитати несиметричний вихідний імпеданс , як сувора специфікація, яка визначає диференціальний опір, теж. (З діапазоні від 80 до 280 Ом) Драйвери розроблені відповідно до TIA / EIA специфікації LVDS часто мають виходи джерел. Вони не будуть тримати строгу інтерпретацію однієї закінчилася вихідний опір і, можливо, опір Comon режимі специфікації теж.

мета визначена "несиметричний" вихідний опір не заснована в IEEE 1596, наскільки я знаю. Вимірювання установки припускає, що параметр є спільним інтересом вихідний імпеданс режимі. Ви також можете прочитати несиметричний вихідний імпеданс , як сувора специфікація, яка визначає диференціальний опір, теж. (З діапазоні від 80 до 280 Ом) Драйвери розроблені відповідно до TIA / EIA специфікації LVDS часто мають виходи джерел. Вони не будуть тримати строгу інтерпретацію однієї закінчилася вихідний опір і, можливо, опір Comon режимі специфікації теж.
1.But установки вимірювання також складно. Якщо загальний опір режим необхідний, ми можемо тільки зробити V / I. Але специфікація з точки зору різниці напруг виходів на двох різних синфазних напруг. ? 2.Agreed, що виходи джерел не відповідає цій специфікації. Але в такому разі чому IEEE хотів би запропонувати таку специфікацію з меншим значення?

Але вимірювальної установки також складно. Якщо загальний опір режим необхідний, ми можемо тільки зробити V / I. Але специфікація з точки зору різниці напруг виходів на двох різних синфазних напруг.
За визначенням, вимірюванню asseses тільки загальні опір режимі, не диференціальний опір. Але, як і більшість стандартів, я не бачу особливого сенсу в розгляді чому. У багатьох випадках, найбільш вірогідний висновок, що ніхто в або за межами відповідної робочої групи ще не скаржаться на очевидні прогалини і неясності. В цілому, як обговорювати причини стандартної специфікації, які не явно обгрунтованими?

Тільки завданням було зрозуміти специфікації ясно, так що дизайн добре оптимізований. Є й архітектури, що не відповідають цій специфікації. Таким чином, коли для досягнення цієї специфікації, а коли ні, можна зрозуміти, якщо специфікації розуміють. Я відчуваю, що чомусь за використанням двох різних синфазних напруг.!

Я відчуваю, що чомусь за використанням двох різних синфазних напруг.!
Так, але не дуже конкретні, я думаю. Вихідний опір вимірюється за допомогою регулярних припинення і напруга у відповідності з регулярними рівня сигналу, у випадку, якщо водій діє нелінійно.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back