Один плутанина цього документа, операційні підсилювачі використання

G

GDF

Guest
Будь ласка, дотримуйтесь цих документ Рис.10 і Рис.11.
Я не розумію, чому операційного підсилювача без буфера для здійснення
фільтр.Резистора laod буде погіршувати посилення DC, але я не
бачу буфера всередині операційного підсилювача.Будь-який орган може сказати мені, чому?
Спасибі,

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=294661 # 294661

Для зручності читати, я докладу фігурою цього документа.
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Я бачу, що операційні підсилювачі складається з двох етапів типу; Перша стадія, телескопічні Каскодний підсилювач.

Таким чином, отримати 2-й етап не є критичним і може бути принесено в жертву заради буферизація

Ось що я думаю

elbadry пише:

Я бачу, що операційні підсилювачі складається з двох етапів типу; Перша стадія, телескопічні Каскодний підсилювач.Таким чином, отримати 2-й етап не є критичним і може бути принесено в жертву заради буферизаціяОсь що я думаю

Оскільки джерелом послідовники страждають поганий продуктивності з-за тілом Дія їм необхідно висока напруга (Swing буде в межах Vgs транзистора .. може бути більшим за низькими suppliues), тоді як спільне джерело забезпечує більш високі гойдалки, немає тіла ефекту

elbadry пише:

Оскільки джерелом послідовники страждають поганий продуктивності з-за тілом Дія їм необхідно висока напруга (Swing буде в межах Vgs транзистора .. може бути більшим за низькими suppliues), тоді як спільне джерело забезпечує більш високі гойдалки, немає тіла ефекту

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back