ОУ харчування питання

Y

yougarage

Guest
привіт! Хіба це погана практика, щоб поставляти ОУ корита резистор? схема якого показана на малюнку, це аналогового вхідного буфера. Я просто хочу, щоб обмежити напруга живлення без використання регулятора. Підсилювач може вести себе гірше, ніж прямі поставки? резистор = 150 Ом ОУ = tlv2371 (макс. харчування дозволило 16 В) стабілітрона = 15 В VCC = 12 - 16 В = вхідний діапазон від 0 до 12 В

ОУ харчування, щоб побачити, як джерело низької напруги опір. Ви можете зробити це шляхом додавання одного або декількох конденсаторів з виведенням-8, ОУ. Ви можете використовувати 0.1uF паралельно з іншим 10мкФ конденсатор. Якщо ОУ вихідний навантаження дуже великі, то буде падіння напруги зустрінеш 150 Ом резистор, який призведе до зниження напруги живлення. Це те, що для WATCHOUT.

На мою думку, це рішення має сенс тільки в тому випадку, якщо напруга живлення проявляє коливання. Але не забудьте зміна умов зсуву за рахунок одного джерела!

Так, напруга живлення, як правило, близько 13,5 вольт, але це може іноді досягати піку 16 - 17 вольт. не могли б ви розповісти мені більше про змінені упередженість? Я новачок, тому я думаю, що я щось відсутній ...

да, напруга живлення, як правило, близько 13,5 вольт, але це може іноді досягати піку 16 - 17 вольт. не могли б ви розповісти мені більше про змінені упередженість? Я новачок, тому я думаю, що я щось відсутній ...
Ця тема вже обговорювалася кілька разів - також в цьому форумі. І є багато робіт, присвячених одному джерелу в Інтернеті (пошук операціоннікі одного ланцюга харчування) Тим не менше, я хотів би дати вам деяку інформацію: як правило, операційних підсилювачів призначені для подвійного живлення - що означає: робоча точка в центрі на 0 Вольт. Це спокою напруга на виході (без входу, і, забувши про паразитних як зсув) дозволяє вхідних напруг посилання на нулі. У вашому випадку, з одного джерела, спокою напруга постійного струму на виході повинна становити 50% від операційного підсилювача харчування (на операціоннікі терміналу). Таким чином, вихідна напруга може коливатися в обидві сторони в рівній мірі. Але це вимагає, щоб обидва вхідних напруг постійного струму і на 50% поставок. Таким чином, необхідно дільника напруги, яке виробляє цей ухил для не-інв. вхід. Інв. вхід отримує це зміщення автоматично за рахунок 100% зворотного зв'язку. Для того, щоб не порушити цю упередженість, ваш вхідний сигнал буде буфером повинні бути з'єднані через відповідний конденсатор. ОК?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back