ОУ рішення задачі моделювання

A

Aijue

Guest
привіт хлопці, коли я беру ОУ для врегулювання моделювання, я отримав дивне рис result.The знаходиться у додатку. Питання: чому кривої осідання біля повороту, щоб стати менше розселення. Чи було у вас зустрічав такою проблемою? Що головний біль. Спасибі! [/ Цитата]

Ви бачите або прибуток або зсуву переходу, наприклад cascoded вихід буде мати досить постійний струм, поки охоронець пристрої закінчується запас, а потім дзеркало поточної зійде, як показано. Це означає невелике моделювання сигнал не можна довіряти навіть при V = 0 (перехід дуже жахливий тут же).

Завдяки Freebird, я отримав деяке уявлення. Мій ОУ складається cascoded. Ви маєте на увазі, коли введення великого імпульсу напруги, моє джерело струму МОП пристрій приводиться в лінійній області? Не могли б ви сказати мені, як встановити поточну хвіст і каскодной струму? З найкращими побажаннями!

Це нормально, що великі відповідного кроку сигналу відрізняється від слабкого сигналу. Крім очевидної статичну помилку, показав крок відповідь виглядає дещо [я] перенасичений [/I] і далеко від звичайного поведінку з високим рівнем ВП швидкість, з пакетом паразитні індуктивності та аналогічні реальні phenomenia світу.

Як вхідні рампи час наростання? Це важливо.

Вхідний імпульс Час наростання 0.1ns. Я хочу, щоб час встановлення менше 10 нс. Як відносини між часом встановлення і часу відновлення?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back