ОУР для RS-485 інтерфейс IC

F

fengluan

Guest
AS RS485 спец.Загальний діапазон volatage вхід (-7В, 12В), Як я можу створити мою ОУР sturcture сигналу 5V харчування.

Крім того, ОУР використання, різниця між кремнієвий стабілітрон і нормальної NW / р діод?

Зворотній упередженим р-переходу має низький поточний потенціал, про 0.1-0.3mA/um_perimeter.Так цей вид структури не підходить для захисту ОУР, оскільки вона займає достатню померти області.
Форвард упереджено діод є кращим вибором для Будівельна поточний шлях ОУР захисту.Він має великі можливості щодо поточного 10mA/um_perimeter.
Для захисту автобус майданчиків RS485 IC я думаю, у є два шляхи.Перше більш легко реалізувати.
1) Використання серії компенсаційний підключених пристроїв з оснащенням зворотної дії (наприклад, TFO, ggNMOS, всі ggPMOS) або ланцюжки з них, якщо напруга пробою один елемент є дуже низьким.Відносно перемиканні полярності ОУР одного елемента роботи, як форвардні упереджено діод, інших робіт в умовах, різке регіоні.
2) Знайдіть симетричні пристрої середньої напруги SCR.Це пристрій займають маленькі помирають області, але дуже чутливі до процесу.Для розробки такого пристрою, це requered, щоб дослідити і багато досвідчених зразків коли-небудь, якщо у пристрою є інструмент моделювання з допомогою каліброваних моделей.
У всякому разі U повинні зв'язатися з вашим ливарного і отримати інформацію про властивості ОУР пристроїв (наприклад, TLP результатів вимірювань).Крім того, у потрібно прочитати кілька книг про ОУР захисту і подивитися на патенти.
На жаль, я думаю, що я не міг дати й-у використанні рішення готове.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back