Н-площині хвилеводу Т-подібному перехресті (питання)

K

Kezman

Guest
привіт На початку, я хотів би дизайн дільник потужності використанням Н-площині хвилеводу Т-образному перехресті, і тепер я знаю це. Ми можемо отримати хороше узгодження на вході порту шляхом додавання посту. Але я вважаю, що ця структура (H-площині хвилеводу Т-подібному перехресті) має поганий isolationin на два вихідних порту, тому він не може бути використана у владі комбайнера. Але у мене немає методу для поліпшення it.Help мені, будь ласка. З найкращими побажаннями Кежмана [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додана через 2 хвилини: [/ колір] [/ розмір] PS Я хочу використати цю структуру (в Н-площині хвилеводу Т-подібному перехресті) комбайнера розрахункова потужність.

Шановні Кежмана, Ви можете використовувати магію-ти якого E-порту завершується використанням еквівалента навантаження. Заковика в тому, ці пристрої не можуть бути легко призначена для забезпечення широкосмугового продуктивності. Наскільки я пам'ятаю, ви повинні уникати стандартної конфігурації, і йти на складених типу. Таким чином, симетрична вихідних портів будуть паралельно і в Н-площині дільника буде як роздвоєний хвилеводу. Будь ласка, вивчіть наступні патенту: http://www.freepatentsonline.com/3375472.pdf тип, який я маю на увазі зображений на рис. 2, 3, 7 і 9. Удачи хвиля-маніяка

Шановні хвиля-маніяка Дякуємо again.But Є кілька запитання від мене: 1. Я не розумію вашої сенс із манекена load.What 'що? Як можна реалізувати його в симуляції як HFSS і на практиці? 2. У мене є питання про міру S parameters.Commonly ми отримуємо S параметрів шляхом додавання відповідних навантаження, як 50ohm.For Наприклад, я можу отримати хороші S11 шляхом коригування пост в Н-площині Т-подібному перехресті в HFSS.In цьому випадку , ми можемо сказати, що ми отримуємо хороше узгодження на вході порту, проте, я не знаю, який хвильовий опір вхідного порту узгоджений с, 50 Ом чи ні. PS Чи можете ви розповісти мені свою електронну пошту? Дякуємо! З найкращими побажаннями Кежмана

1) Тобто хвилеводу відповідає навантаженню. У HFSS, ви можете просто використовувати порт, який буде імітувати ідеально узгоджену навантаження. 2) Якщо ви не normslize розрахункових параметрів розсіювання в 50-му, то ви, погодження для хвилеводу опір, а не 50-го. До речі, ви можете знайти багато інформації по вдаючись до допомоги навколо. Удачи

Шановні хвиля-маніяка Якщо я моделювати хвилевід конфігурації (Н-Т площині переходу) в HFSS з замовчуванням waveport, скільки опір у мене узгоджена на вхідний порт? 50ohm, хвилевід опір чи інші? Будь ласка, скажіть мені, спасибі! ! З найкращими побажаннями Кежмана [розмір = 2] [COLOR = # 999999] долучення через 4 хвилини: [/ колір] [/ розмір] PS Як боротися зі штучною навантаження на E філія магії-T на практиці?

Що стосується першого питання: хвилевід імпедансу. Для E-порт, просто присвоїти порту до нього. От і все.

привіт На початку, я хотів би дизайн дільник потужності використанням Н-площині хвилеводу Т-образному перехресті, і тепер я знаю це. Ми можемо отримати хороше узгодження на вході порту шляхом додавання посту. Але я вважаю, що ця структура (H-площині хвилеводу Т-подібному перехресті) має поганий isolationin на два вихідних порту, тому він не може бути використана у владі комбайнера. Але у мене немає методу для поліпшення it.Help мені, будь ласка. З найкращими побажаннями Кежмана [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додана через 2 хвилини. [/ Колір] [/ розмір] PS Я хочу використати цю структуру (в Н-площині хвилеводу Т-подібному перехресті) комбайнера розрахункова потужність [/ QUOTE ] використовують фрактальний діафрагми в Н-рука ...........

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back