Нульовий діапазон і повний діапазон для аналізатора спектра

A

anurag0504

Guest
Привіт, я хотів би знати, які [б] нульовий проміжок [/b] та [б] повного діапазону [/b] для аналізатора спектра. Я знаю, що проліт, але поняття не мають, що відбувається, коли ми використовуємо [б] нульовий проміжок [/b] та [б] повного діапазону [/B] настройку [б] Аналізатор спектра [/b]. Спасибо заранее .. Анураг

Частота діапазону. Якщо нульовий проліт, не прокотитися на всіх, але перебування в одній центральній частоті вона встановлена ​​на рівні. Повний діапазон означає, що він несеться всієї доступної смуги аналізатора спектра. Якщо це 1 МГц до 18 ГГц, аналізатор спектру, тобто те, що він несеться в. Але ... ви не можете зрозуміти це на свій розсуд, натиснувши декілька кнопок і, побачивши, що сталося?

Це може залежати від налаштувань, а й на нульовий проміжок осі х може зайняти багато часу, а не частоти. Кит

[Цитата = biff44] частоти діапазону. Якщо нульовий проліт, не прокотитися на всіх, але перебування в одній центральній частоті вона встановлена ​​на рівні. [/QUOTE] Так, але він як і раніше широкий, час широкі: D

[Цитата = tbui] Так, але все ж широкі, час широкі: D [/ цитата] Я думаю, це залежить від аналізатора спектра. Моя R & S час зачисток в нульовому діапазоні, але я пам'ятаю, мій старий HP181 просто сидить на одній частоті, не рух осі х. Кит

Отже, ще раз на просте запитання насправді має складний відповідь! Ну, я не знайомий з R & S аналізатори, але все аналізатори Я працював із зупинкою широкі і діяти, як вимірювач потужності на один частотний вона встановлена ​​на рівні. Ви можете варіювати resoluation пропускної здатності, щоб в більшій чи меншій смуги пропускання шуму, але це по суті одна частота вимірювача потужності. Він буде ігнорувати будь-які влади будь значній відстані від частоти. Мета полягає в тому, щоб спеціально відключити функцію розгортки, а розмах іноді дійсно гвинта до вимірювання. Якщо у вас є імпульсного джерела, якщо імпульс відбувається, коли розмах не на те, що на одній частоті, він пропускає потужність імпульсу.

Я думаю, що може зупинити час розгортки на R & S, але це може бути корисним для помсти, хоча - наприклад, дивлячись на імпульсні передачі. Я думаю, ви також можете встановити поріг дБм, як осцилограф курок. Це FSL3 у мене є. Кит

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back