Номінальна потужність від опору ізоляції в енергетиці дизайн Divider

T

tshah

Guest
Чи може хто-небудь сказати мені, як правильно вибрати потужність Рейтинг ізоляції опору при проектуванні дільник потужності?

Якщо дільник потужності знаходиться у відповідних умовах, то низький резистор потужності достатньо, так як немає струму, що протікає через цей резистор.

Якщо він використовується як суматора потужності, то половину потужності розсіюється в резисторі і половина поставляється підвести порт.

Привіт yendori, Ви поясніть мені мотику резистор буде розсіювати половинній потужності. Його взаємний мережі і, отже, не повинно бути проблемою я вважаю.

Yendori правильно. При використанні як суматора потужності, це залежить від того, є захоплюючими парних або непарних режиму на обох портах. Коли захоплюючий режим навіть обидві гілки прекрасно збалансовані, не струм буде текти через резистор, і ви отримаєте суму обох держав на вході. Коли захоплюючий дивний режим нічого не виходить! Захоплюючі одного суматора потужності вхідного порту (як правило, при об'єднанні двох сигналів) щось середнє між: Ви можете розділити її на 1/2 непарні режимі (-6 дБ) і 1/2, навіть режим (-6 дБ). Потужність двох входів навіть режим об'єднати і привести до втрати -3 дБ на вході по відношенню до оригінального сигналу. Які ви, звичайно, визнати, с при використанні Уілкінсон як роздільник. Інша частина потужності розсіюється в резисторі в Уілкінсон комбайнера.

Це здається дуже заплутаною для мене. Чи може хто-небудь дати мені практичний приклад з розрахунком? Нехай це влада 1:08 шлях комбайнера.

Цікаво мені, що дільник потужності працює з режимами. Будь ласка, поділіться документ про режими в дільник потужності і комбайнера. На мій погляд, його краще, якщо ми пов'язані з фазою, ніж режими. Коли в фазі сигнали застосовуються для комбайнера, то опір буде бачити, що він різниця потенціалів, яка не буде мати місце в рав етап об'єднання. Коли резистор зауважує будь-яку різницю потенціалів на це, то очевидно, що влада буде розсіюватися.

Що ж, давайте дотримуватися початкового питання. "Чи може хто-небудь сказати мені, як правильно вибрати потужність Рейтинг ізоляції опору при проектуванні дільник потужності?" Якщо припустити, що 0 ° 2-смугова дільник потужності. При роботі в якості роздільника, рівного потенціалу напруга з'являється в кінці або резистор, тому харчування не розсіюється. При роботі в якості комбайнера, якщо об'єднати 2 сигналу рівної амплітуди і фази, рівний потенціал напруга з'являється в кінці або резистор, тому харчування не розсіюється. Так що, якщо кожен сигнал був 0dBm, вони об'єднуються, щоб бути 3dBm. Agian, коли працює як суматор, якщо об'єднати 2 сигналів на 2 різних частотах, половина потужності буде розсіюватися з ізоляції резистора. Це пов'язано з 0 ° фазовий зсув резистор і 180 ° зсув фази 2 ліній електропередачі і потужність на навантаження (вхід). Через втрату рівні по лінії передачі і 180 ° різниця фаз сигналів скасувати на протилежному порту досягнення isoaltion. Звичайно, я не знаю, які програми ви розробляєте разветвитель харчування для. Хіба тільки в якості подільника потужності? чи це тільки об'єднати когерентні сигнали. Якщо він може об'єднати сигнали різної частоти, які необхідно враховувати максимальна потужність сигналів. Я люблю тебе

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back