Нове в програмуванні потрібна порада

A

anta

Guest
Привіт усім ... У мене є проблема, і було б дуже корисно, якщо Ви могли б дати мені пораду ... Я досить нове в програмуванні. У мене був один або два уроки в минулому (C / Java), але я не дуже в це .. Нещодавно я був запитав я, щоб зробити програму, в якій я повинен дати певного типу матеріалу, розмірів і т.д., щоб мати значних ціна .. Я дуже заінтригований, і я хотів би спробувати .. Проблема в тому, що я не знаю, з чого почати ... На якій мові я повинен використовувати / GUI / бази даних і т.д.. Хто-небудь може дати мені які-небудь загальних рисах? Було б дуже корисно для мене подякувати і заздалегідь

Оскільки у вас є експозиції в C і Java, ви можете використовувати будь-який писати програми. Якщо ви хочете GUI в вашому додатку, використання Java або VisualBasic.

Ви можете завантажити Visual Express C + +, вільне від [URL = http://www.microsoft.com/express/] Microsoft Express Головна сторінка - Visual Studio Express та SQL Server Express вільні інструменти [/URL] Ви можете створити консоль програми або створювати графічні інтерфейси альтернатива, якщо ви не хочете, щоб отримати прив'язаний до Windows є Code:: Blocks [URL = http://www.codeblocks.org/] Code:: Blocks [/URL] це з відкритим вихідним кодом і крос-платформенний. Існує GUI Builder WxWidgets виклику.

Я особисто думаю, що C # найкращий мову, щоб робити речі в GUI, але Visual Basic може зробити так багато і дизайнер форм добре для цих двох. NET мов. Можна використовувати деякі з більш старих технологій, як основи вікна класів в C + +. Java.sucks ();

Основна проблема як з C # і VB, вони краватку одного до платформ Microsoft - це нормально, якщо ви приймаєте ваші навички не буде передаватися нікому Microsoft Systems. Варто відзначити, що Java є крос-платформенний в тій мірі, вихідний код навіть не перекомпілювати. Поки цільовій системі Java віртуальної машини може передавати файли скомпільованих класів і запустити їх. Я намагаюся писати TCP / IP клієнт-сервера в Java так resulatant системи крос-платформенний.

серйозною проблемою як з C # і VB, вони краватку одного до платформ Microsoft - це нормально, якщо ви приймаєте ваші навички не буде передаватися нікому Microsoft Systems. Варто відзначити, що Java є крос-платформенний в тій мірі, вихідний код навіть не перекомпілювати. Поки цільовій системі Java віртуальної машини може передавати файли скомпільованих класів і запустити їх. Я намагаюся писати TCP / IP клієнт-сервера в Java так resulatant системи крос-платформенний.
Тобто часткова оману. Можна використовувати MonoDevelop писати C # програм. Це не всі технології, які Windows один є, але використовувати щось, що компроміси в усіх платформ, залишивши з купу речей не є хорошим рішенням. C # також дозволяє писати матеріал низького рівня, якщо ви того побажаєте, і вона має LINQ яка дозволяє доступ до бази даних речі, XML, а також колекції з аналогічним синтаксисом, а не по-старому. C # pwns. прості і зрозумілі. Java GUI розвитку смокче. Крім того, середовища розробки для розвитку. NET, як MonoDevelop і В. С. власного середовища розробки Java, які не набагато краще, ніж Notepad + +.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back