Низькопрофільна конструкція підсилювача шуму

S

speedysc2

Guest
привіт, я шукаю інформацію про те, як дизайн малошумящий підсилювач на 75 МГц. було б здорово, якщо приріст був близько 10-15, а шум був нижче на 2 дБ. це єдиний ланцюг групи. Мета підсилювач це на початку приймача відразу після смугового фільтра. будь-якої допомоги, веб-сайт, або схема буде прийнята з вдячністю. спасибі за ваш час і допомогти

[Цитата = speedysc2] привіт, я шукаю інформацію про те, як дизайн малошумящий підсилювач на 75 МГц. було б здорово, якщо приріст був близько 10-15, а шум був нижче на 2 дБ. це єдиний ланцюг групи. Мета підсилювач це на початку приймача відразу після смугового фільтра. будь-якої допомоги, веб-сайт, або схема буде прийнята з вдячністю. спасибі за ваш час і допоможе [/ цитата] Що ви маєте на увазі шум нижче 2 дБ? (2dBm?) Я пропоную книгу Гільєрмо Гонсалес. http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=53499

Я думаю, що він має на увазі шуму бути не менше 2 дБ. Коефіцієнт шуму є одним з найбільш важливих фігура merir для малошумящий підсилювач. Вона визначається як 10log відносини вихідного сигналу до шуму на вхідний сигнал-шум. Якщо він дорівнює 0 дБ, то відношення сигнал-шум на вході і виході збігаються. У реальній системі, відношення сигнал-шум завжди продуктів розкладання при виведенні. Лінда.

[Цитата = speedysc2] привіт, я шукаю інформацію про те, як дизайн малошумящий підсилювач на 75 МГц. було б здорово, якщо приріст був близько 10-15, а шум був нижче на 2 дБ. це єдиний ланцюг групи. Мета підсилювач це на початку приймача відразу після смугового фільтра. будь-якої допомоги, веб-сайт, або схема буде прийнята з вдячністю. спасибі за ваш час і допоможе [/ цитата] Це дизайн CMOS? (Не має великого значення, насправді) використовувати стандартні Низький техніку дизайну шуму використанням CS топології (?). Специфікація шуму. буде вашою найбільшою проблемою, але можливо. :) Удачі

привіт, speedysc2 Ви можете звернутися в дизайн для CMOS радіочастотного інтегральних мікросхем по Thomas H. Lee. я сподіваюся, що це може допомогти вам. пощастило!

75 МГц нижче 2 дБ? те, що застосування цього LNA? CS МШУ на цьому частота. потреби великим джерелом індуктивність порівняно з ГГц діапазоні. Так що це важко зробити це на-чіпі, оскільки обмеженій площі померти і обмежені зв'язку довжини.

Мені було дуже diffcult для розробки МШУ з NF

На цій частоті, це дуже легко отримати 2 дБ NF з деякими boradband низький шум транзисторів або подвійний воріт МОП транзисторах. Якби я тебе, я використовую SiGe біполярного транзистора від Siemens або такої компанії ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back