Низький рівень води Cutoff плати

Z

zipfactor

Guest
Привіт усім, я намагаюся усунення борту, які були пошкоджені водою останнім часом. Функція цієї плати є для перевірки сигналу від датчика, і якщо цей сигнал не присутній, щоб вимкнути реле, яка контролює в серії пристроїв. Я перевірив вихідний трансформатор, діоди, транзистори, та перевіряється на якому відкритому резисторів і придумали жодних поганих компонентів. Те, що я помітив, таймер 555 чіп 14.4VAC на всіх його контактів. Я перевірив вихід самого трансформатора, і це виводить 14.4VAC. Мені здається, що випрямних діодів не працює (було б припустити, вихід постійного струму для таймера 555), хоча, коли я перевіряю їх, вони хороші. Якщо подивитися на схему, я також помітив, що вторинної обмотки трансформатора йде прямо до ніжка землі таймера 555. Будь-які ідеї про те, чому схеми дизайнера, можливо, зробили це? Будь-яка допомога від того, де шукати наступний буде оцінили. До нього додається схема цього ланцюга. -Zip

Вам може сподобатися простежити CKT в повному обсязі. D2 йде через обмотку TX сек і шорти відповідних циклів половина. Інші діоди також не працювати, щоб забезпечити ухил 11VDC reqd для роботи 555.Kindly повернутися після необхідну дію

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back