Низький курс Powerline

T

togarha

Guest
Привет!

Я намагаюся використовувати ST7540 ІК зробити низькій швидкості передачі даних
зв'язок між 2 оцінки рад.Оцінка рад не працює для мене (я не знаю, чому вона не визнає правильний рада), то я спробую розробити особистий рада, але інформація по ST7540 Я думаю, це не повний, ніж, як я бажати кращого.

Чи можете ви допомогти мені зробити гарний Powerline схематичне спробувати підключитися до ST7540 direcly від комп'ютера?Чи знаєте ви, що будь-який продукт з цією IC?

Спасибо заранее ...

Привіт,

Привет!

У мене така ж проблема з вами.Але інші мої проблеми st7540 не дає ніякого сигналу на виході TXout .. Ви вже вирішити Вашу проблему?Якщо у вас вже знайти схематичне цього ланцюга.Будь ласка, надішліть мені про це, я також хотів би знати про нього ..Спасибо,

Привіт,

Йога

Я шукаю більш докладну інформацію, і я постараюсь змінити evalcommboard Санкт моєї commboard, але мені потрібно, щоб знайти
роз'єм поставити в новому commboard, щоб спробувати почати evalst7540 борту.

Вся інформація знайдена, покласти його на цю посаду, будь ласка,

Спасибо заранее,

Привіт,

HI,

Я вже вирішити свої проблеми в TxOut режим.Але результат не відрізняється за замовчуванням із заводу налаштування ST7540.Я потужністю 60Khz.Але,
за замовчуванням значень параметрів виведення 132.5KHz.Для цього іспиту, я використав асинхронним режимі.У вас є схема активного фільтра 60Khz?привіт,

Йога

У мене є проблеми з цим пристроєм, як добре.Я побудувати модуль починаючи з схематичне показано на ST Application Note AN2451, що випускається як керівництво з проектування.

Спочатку я спробував
зв'язатися з пристроєм trhough програмного виробництва SPI на читання вмісту контроль регістру (24 біт).Я успішно читати і письмові регістра, але, коли я змінив модуляцію, то смуга частот у CLR / T лінію став дуже нестабільним.

Я ще не намагався повідомити які-небудь дані про Powerline, тому що я хотів би зрозуміти сигнал джерела проблеми, перш ніж робити це.

Я хотів би, будь ласка, поділитися досвідом з іншими користувачами, то,
будь ласка, напишіть мені повідомлення, або по електронній пошті: saintofsky на Gmail точка ком, дякую вам.

Привет.

Привіт saintofsky!

Я не можу допомогти yout.Я, нарешті, "Готово", проект, перш ніж, ніж я хочу (я не роблять prototipe ...), то я не знаю, що може трапиться у вашій системі ...

Я дуже шкодую ...

Привіт,

Чи може хто-небудь допомогти мені отримати ST7540 Power Line Модем Демо Kit "програмне засіб.

Спасибо заранее

Вт роду допомагають робити у необхідність Sanath.Нвай, на мій погляд, саме ST SUCKS, перейдіть на IT700c з itran.це gr8

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back