S
sankar.m8
Guest
Мені потрібно для генерації низьких частот 585.5Hz саме так, як частина мого проекту. Чи є кристал або генератор в наявності? Усі пропозиції вітаються ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
В залежності від значення точно . Без проміле специфікації, це порожнеча.Ви можете використовувати таймер 555.
Так, 585,14 б цілу частину. Вгору також дає можливість здійснювати дробові дільник, який досягає точну частоту середнього, але з джиттера. Все залежить від специфікації. Для досягнення точної частоти з низьким хвилину і тремтіння терпимості, я пішов би для програмованого кварцового генератора і двійкового дільника частоти.Ви можете використовувати 32.768kHz осцилятора, а потім використовувати таймер затримки або програмного забезпечення для створення 585.5Hz
точно 588.23kHz
??585.5Hz точно
У вас є кишеньковий калькулятор? Там можуть бути самі різні думки, що доступні кристали, так що вам доведеться спробувати себе, я думаю. В іншому випадку, я тримаю свою програмованих пропозицію прийнятно осцилятора. Кардинал має прийнятну джиттера.Чи поєднанні з доступними кристалів