Низька частота кристала

S

sankar.m8

Guest
Мені потрібно для генерації низьких частот 585.5Hz саме так, як частина мого проекту. Чи є кристал або генератор в наявності? Усі пропозиції вітаються ...

Ви можете використовувати таймер 555.
В залежності від значення точно . Без проміле специфікації, це порожнеча.

Так як ви розміщені на мікроконтроллер розділі, відповідь може бути: використання мікроконтролерів цього робити. Ви можете використовувати невелику 8-контактний мікроконтролера (можливо PIC10/12 або Attiny). Ви можете використовувати 32.768kHz осцилятора, а потім використовувати таймер затримки або програмного забезпечення для створення 585.5Hz. Там можуть бути невеликі помилки через невеликий неточності осцилятора, але це, ймовірно, буде дуже мала. Сподіваюся, що це допомагає. Tahmid.

Ви можете використовувати 32.768kHz осцилятора, а потім використовувати таймер затримки або програмного забезпечення для створення 585.5Hz
Так, 585,14 б цілу частину. Вгору також дає можливість здійснювати дробові дільник, який досягає точну частоту середнього, але з джиттера. Все залежить від специфікації. Для досягнення точної частоти з низьким хвилину і тремтіння терпимості, я пішов би для програмованого кварцового генератора і двійкового дільника частоти.

Частота я повинен використовувати дуже важливо точно 588.23kHz.Is якісь комбінації з доступні кристалів , так що я можу використовувати дільник частоти і все.

точно 588.23kHz
585.5Hz точно
??
Чи поєднанні з доступними кристалів
У вас є кишеньковий калькулятор? Там можуть бути самі різні думки, що доступні кристали, так що вам доведеться спробувати себе, я думаю. В іншому випадку, я тримаю свою програмованих пропозицію прийнятно осцилятора. Кардинал має прийнятну джиттера.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back