Не менш приурочений показання для вимірювання частоти

E

eng.7oka

Guest
Я використовую АЦП PIC18F452 читати звуковий сигнал частота близько 70 Гц. Моя мета взяти свідчення зі швидкістю не менше 10 разів і зберігати їх на карти SD для подальшого використання даних. Я використовую 20 МГц OSC. Моя проблема в тому, що мені потрібно, щоб отримати свідчення з рівномірною (і відомих) відбір проб, щоб мати можливість обробляти дані пізніше. Я думав, використання таймера і переривань, але що буде робити свідчення повільно .. Будь-яка ідея, як це зробити (знаєте точні терміни між показаннями і застрахувати його принаймні 700Hz)? Спасибо заранее

Привіт, Якщо ви подивитеся на дані глави 17,5 Використання CCP2 Trigger (принаймні в моєму екземплярі), ви бачите, що ви можете дозволити Таймер запуску перетворення безпосередньо, без виклику переривання. Це дозволить забезпечити стабільні терміни (як стабільний як ваш дозволів Oscillator) і зберегти накладних виклику переривання. Оскільки процесор не має DMA вас все ще є, щоб скопіювати результати АЦ-перетворення після перетворення закінчений. З повагою, Андрій

Я не впевнений, я розумію, саме те, що ви маєте на увазі. Ви маєте на увазі я повинен дозволити CCP2 тригера АЦП кожен відомий період часу? і не буде економити результатів перед початком нового перетворення впливають на однорідність часу? Спасибі за Вашу відповідь

Так, це була ідея. Таймер у CCP2 може забезпечити час для рівновіддалених зразків. Оскільки вибірка сам викликається таймер у вас немає затримки Виходячи з програмного забезпечення (для запуску). Після значення проби у вас є, щоб скопіювати його в інше місце, хоча. Це повинно відбутися до початку наступного перетворення ... Навіщо копіювання значення впливають на однорідність часу? Якщо зразки АЦП часом наприклад 0мс, 14.2ms, 18.4ms це не має значення, коли ви копіюєте значення між ними ці тимчасові інтервали. Значення проби і не буде змінюватися до наступної вибірки спрацьовує.

Ок .. Перевірити цю просту логіку проблеми: петля для N зразків: набір ccp2 тригера магазин / D призводить до петлі кінці масиву Тепер час між зразків час, необхідний для заповнення timer1 або 3 повністю?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back