Не використовуйте SMS або короткі руки набравши мовах

C

ckshivaram

Guest
[SIZE = "2"] [COLOR = "синій"] Дорогі члени громади,, [/COLOR] [/size] [SIZE = "3"] [COLOR = "Red"] Останнім часом багато тем знайдено , в якому користувачеві використовувати SMS або короткі руки набору повідомлень та використовувати неповні слова ... Прошу всіх вас не використовувати, оскільки це є світовий форум, і багато людей знаходять це важко зрозуміти це .. [/COLOR] [/size] [SIZE = "5"] [COLOR = "зелений" ] Повага правил форуму та отримати швидкий [Допомога / колір] [/] розмір

Згоден ... це не fraking стільниковий телефон!

Крім того, повні пропозиції можуть бути введені на мобільних телефонах. Типізованих на мій мобільний телефон. Кіт

Я згоден, це не мобільний телефон

Що я мав на увазі мій оригінальний Справа в тому, EDAboard це блог, тому не залишайте повідомлення в ідіотський скорочення мобільний телефон, як люди в повідомленнях SMS і Twitter. EDAboard не обмежений до 140 символів. Якщо ви збираєтеся поставити запитання, то ви повинні бути багатослівними і забезпечити досить докладно, щоб ми не повинні здогадатися, що ви хочете для відповіді. Ми не можемо читати ваші думки. Якщо ви занадто ліниві, щоб забезпечити досить докладно, то я впевнений, чорт не буде намагатися, щоб дати Вам відповідь.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back