"Не вдалося autobaud кроком 1" спалах магії

A

ajeesh

Guest
я купив "USB программатор для LPC руку і p89vxx мікроконтролерів", "Операція не вдалася, не вдалося autobaud кроком 1" з'явиться повідомлення про помилку, коли я намагаюся програмувати LPC2148 борту заголовок через флеш-магії за допомогою цього програміста. мій заголовок плата має 12 МГц кристал, JTAG-роз'єм, а також завантажити laoder я використовую швидкість 9600 бод, генератор 12,000 в магії флеш-пам'яті. я запитують технічну допомогу для вирішення цієї проблеми я перевірив мій програміст в терміналі гіпер вона працює нормально я тут додається таблиця програміста також

Там може бути непорозуміння. Спалах магії використовує послідовний інтерфейс ПК і Hyperterminal або аналогічною. Він не використовує програміст USB. Існує сайт http://www.flashmagictool.com , який надає інформацію та підтримку для даного інструменту. HTH, Боб

FT232 це USB UART мікросхеми, які створюють новий COM-порт USB-порт насправді роботи як COM-порт

я купив "USB программатор для LPC руку і p89vxx мікроконтролерів",
Може бути, це непорозуміння. Якщо ви купили програміст USB як ви сказали, що це щось differnt не тільки чіп FTDI або USB в UART. Програміст зазвичай з'єднує USB, так чи інакше до інтерфейсу JTAG. FlashMagic не для JTAG. Якщо ви говорите тільки на USB UART перетворювач, не всі вони створені рівними і флеш-Магія роботи з більшістю з них, але не з усіма з них, як деякі насправді не відповідає всім специфікації (але це дешево). HTH Боб

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back