Нестабільна (Мерехтіння) Послідовний висновок AT 89C52

R

Rehan Yasin

Guest
У мене є проста програма, яка прочитує дані з порту 1 з AT89C52 і записує його в серійне TX шпилькою. Дані біти, що відповідають Pin 1,2, 5 та 8 портів 1 стабільно, але на контакти 3,4,6 і 8 портів 1 мерехтіння або нестабільної біт даних йдуть. Я пробував багато випробувань, щоб убити задачу, в якій я змінив contollers, генератор і блок живлення, але проблема все ще там. Plz може будь вирішити цю проблему. Дякуємо. [Електронної пошти] yasinrehan@yahoo.com [/ електронної пошти]

Що пов'язано з контактами Р1? У вас є повторення, pulldowns, або що-небудь ще? Rgds, IanP: |

для прийняття вкладу включає порт 1, IC 74LS245 використовується. тобто IC 74LS245 приймає дані від комутаторів і відправляє ці виходи до порту 1 мікроконтроллер AT 89C52. Ніщо інше (поштовх вгору або підтягти) не використовується. Hmmmmmmmm! Я думаю, що я повинен використовувати підтягти резисторами, щоб убити мерехтіння? Якщо так, то величина опору повинні бути використані. Якщо замість того, комутатори зворотного зв'язку реле використовуються, в такому випадку повинні ж підтягти резисторами використовувати??? З повагою, Rehan [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 25 хвилин: [/ колір] [/ розмір] Привіт IanP! Незалежно від того мерехтіння через відсутність Підтягування присутня у схемі. Чи повинні бути використані підтягти резистори для запобігання мерехтіння. З повагою, Rehan

Скажімо, DIR підключений до "Н" і / G пов'язана з "L" - який визначає передачу від-к-B, але те, що у вас на - сторона, у вас є підтягаючий там? Може бути, де проблема лежить .. см. прикладену фотографію .. Якщо ви не належите до 74LS245, як три-буферну державу, але управління контактами (/ G і DIR), пов'язані, як згадувалося вище, ситуація з невизначеними станами на 74LS245 входів / комутаторів сторону .. У кожному разі, 10k підтягування робити .. Rgds, IanP: |

Так, проблема є ідентифіковані. Велике спасибі за Ваші добрі допоможіть!

Я включив підтягти опір ланцюга, як ви послали. Але до цих пір існуючих porblem з деякими мерехтіння. Крім того, коли перемикачі включення / вимикання навмання мерехтіння присутній, але не був присутній при мерехтливому перемикачі ON в порядку з допомогою перемикача 1 для перемикання 8 і навпаки OFF в зворотному порядку від перемикача 8 для перемикання 1. Який же вихід? якщо хто-небудь може вирішити цю проблему ...

Проблема миготіли дані TX контактний немає. 11 досі існуючих навіть тоді, коли резистор схеми в Порт P1 додається. Це poblem обладнання або програмного забезпечення проблема?? може будь-який з запропонувати мені рішення .......

[Цитата] У мене є проста програма, яка прочитує дані з порту 1 AT89C52 і записує його в Техас послідовний висновок [/ цитата] Якщо всі можливі вхідні тягнуть-до Vcc, ви можете спробувати додати ≈ 100nF конденсаторів між кожною контактний і GND - що в разі входження як і раніше пікап-то звідкись, але я хотів би подивитися на код .. IanP: |

Код показано нижче. Чи є помилки в коді, будь ласка, дайте мені знати. # Включити # включити SP_ISR (недійсними) переривання 4 {непідписані символ p2_data = 0x01; p2_data = P1; SBUF = p2_data, в той час (TI!); TI = 0;} символ bdata pcond = 0x00; sbit р = pcond ^ 7; порожнеча Основний (недійсними) {pcond = PCON, р = 1; PCON = pcond; TMOD = 0x20; IE = 0x90; SCON = 0x40; TH1 = 0xFD; TL1 = 0xFD; P0 = 0x00; P1 = 0xFF; Р2 = 0x00; REN = 0; P2_4 = 1; P2_5 = 1; TR1 = 1; TI = 1, у той час (1);}

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back