Необхідно зробити пульсуючий звуковий сигнал - як можна менше

B

BCM

Guest
Я працюю над невеликим проектом, і можуть використовувати справедливої трохи допомогти. Я купив пульсуючий Пьезозуммер з Radio Shack (частина # 273-066), підключили його до 9-вольтової батареї і, та-dahhhh, я звуковим пристроєм. Це 1,0. Пульсуючий Пьезозуммер більше, ніж я б вважав за краще його бачити, тому я хочу робити те, що я можу зробити його менше. Цілі v2.0: Зробити пристрої менше (як можна менше) Зробити часу між звуковими сигналами за вибором користувача (поворотний диск) Зробити тону сигналу за вибором користувача (інший диск) Цілі v3.0: Дозволити для різних записаних звуків і петлі, що звук. Я електроніки нуб, так що мені потрібно настільки докладно, наскільки це можливо. Будь-яка допомога y'all можете дати мені з вдячністю. -B

[Цитата = BCM] Я працюю над невеликим проектом, і можуть використовувати справедливої трохи допомогти. Я купив пульсуючий Пьезозуммер з Radio Shack (частина # 273-066), підключили його до 9-вольтової батареї і, та-dahhhh, я звуковим пристроєм. Це 1,0. -B [/quote] "... підключили його до 9-вольтової батареї ..."??? Які Пьезозуммер "пульсуючого" є те, що?

Як можна менше може бути малий. PIC10F2xx є розмір SOT23-це може бути приклеєний до задньої 6мм пьезо з деякими кімнатою для запасних. Звичайно вихідний струм не буде багато, і верхньої напруги становитиме 5,5 або 6, я не пам'ятаю. Для кращої продукції і легшого управління, в кінцевому підсумку можна за допомогою двох чіпів, швидше за все, як SOIC8. Тим не менш, ви тільки до 11 мм діаметра, необхідних для чіпів (якщо ви не складати їх). Як для гри записані звуки, в залежності від того, що вони вам можуть бути в деякій просторі є ресурс.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back