Недостатнє температури говорить Ширина

R

redseal94

Guest
Привіт всім,
Я роду новим для розробки друкованих плат і закінчив свій перший великий масштаб дизайн.Я побіг мій файл через передові схеми безкоштовно DFM і отримав багато "недостатньо теплової говорив ширина" попереджень.Мені було цікаво, наскільки важливо виправити ці помилки?Я зробив багато ВЬЯС з верхнього шару з внутрішньої наземної / потужності площинах і не був упевнений,
що мають багато сполук на все гаразд?

Крім того, ВЬЯС я кажу, не
пов'язаних з компонентами.Вони просто сліди підключення на один шар на внутрішній площині.Чи означає це, що я повинен зняти теплової допомоги
з'єднань і використовувати тільки пряме з'єднання?

Дякуємо за допомогу.

З того, що я бачив ВЬЯС використовувати найбільш повний контакт на літаках, як ВЬЯС в більшості випадків не потрібно теплова допомоги

Одна річ, я навчився не подобається автоматизований DFM шашки в Інтернеті.Причина в тому, що клієнт буде відключати і підключати їх новий набір gerbers в нього, і відразу ж одержати всі види попереджень, і вони будуть йти в режимі паніки.Я проводжу дуже багато часу забезпеченню їх в тому, що
в його помилкові спрацьовування, або про те, що правила не застосовуються до їх конкретних порадою, як засоби для "Generic / простих рад" тільки.
Але ці шашки дійсно корисні для перевірки хто-небудь роботу, як це робиться тут.

Справедлива говорив ширина 7 MILS в середньому через.Харчування через's, які потребують в джерелі багато поточних або поглиначі багато тепла може бути beefed вгору або просто за повеней, навіть з використанням спиць.Майте на увазі, однак, що чим більше 'beefier' ви йдете,
тим важче буде для паяльник для нагріву припой (якщо зборка вручну).Це, як правило, не є проблемою для дуже досвідчених техніків, які він / вона буде використовувати його право інструменти для роботи.

Edit: До речі, якщо ви хочете стріляти мені ваш макет, я візьму один побіжний погляд на це у мене в кінець (веб-сторінки в підпису)..Майк --

www.pcb-experts.com

Після прочитання останнього поста я хотів би додати, що я якщо ви дивитеся на ВЬЯС нікельований, а не через отвори для ніжок компонента

Загальні правила затопить через отвори.Немає необхідності додавати thermals за допомогою отворів.Тільки thermals додати до компоненту шпильки.

Крім того, ви повинні ВИКЛ перевірок за допомогою отворів.

Сподіваюся, що це допоможе.

Цитата:

Немає необхідності додавати thermals за допомогою отворів

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back